angie Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Heeej! Jestem Angelika, mam 19 lat zaczynam przygodę z Pole Dance'm. Zawsze uśmiechnięta! Studiuję sobie w Olsztynie i nie wiem co jeszcze ciekawego ale może to, że kiedyś biegałam dość długo bo kilka latek. Jednak nauka i inne rzeczy zaczęły pochłaniać mój czas. Przestałam biegać ale zaczynam coś lepszego Mam nadzieje,że wszyscy będą mi towarzyszyć i kibicować *-* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Powodzenia i wytrwałości w tym co robisz/masz zamiar robić Angeliko, nasza duża rodzina zawsze będzie Cie wspierać. Pozdrawiam, Tomek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Witaj Angie Możesz na nas liczyć, służymy pomocą i powodzenia w treningach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Siemanko ; D Życzę wytrwałości i progresu. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Siemaneczko powodzenia w dążenia do celu :D Pierwsza dziewczyna na forum? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Chyba nie, jest tez ktos o nicku LadyM od chyba 18, ale nie wiem jaka płeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Być pierwszą! Tyle wygrać! Dziękuję za dobre słowa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Cześć Angie ! Pojawiłaś się i każdy chłopak zawitał na forum :D Tak bardzo niedaleko do Olsztyna mam,aby 60km :DD Powodzenia w treningach,zawsze pomożemy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 No to już na wspólny trening Może się Mały czegoś nauczysz w końcu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Heuheu! :D Poczekaj troszkę Dopiero po Nowym roku będę w Ol! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 a co studiujesz? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Tak poważnie to chciałbym się w tym spróbować. Jak dla mnie fajna zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Zootechnike Mówi Ci to coś w ogóle? XD CO kto lubi! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 No w sumie też na rurkach ćwiczymy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Nic mi to nie mówi :D chyba czas zasięgnąć do wujka google :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Taaa Fajne te rurki XDD Nauka o zwierzętach i roślinach! :D Mega ciężki kierunek :D jak wrócę po Świętach do Olsztyna to nie będę częstym gościem forum! Serio! :D Ale przecież nie będziecie tęsknić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Ja też mam mega ciężki kierunek ale postanowiłem mniej czasu marnować na głupotach a więcej czasu na forum :D Polecam takie samo rozwiązanie :D nie możesz przecież nie odwiedzać forum xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Pogniewamy się! Biologia ,fee.. Nie dla mnie ten kierunek. Lecimy na wojskowe po technikum :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 No przecież! Jak żyć bez forum XD Dziękuję za radę, na pewno skorzystam Co studiujesz ciekawego? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Taa! Biologii nie lubisz ale anatomie to pewnie często byś opracowywał! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Ja studiuję mechanikę i budowę maszyn w Krk :D w tym roku bronie inżyniera więc trzymajcie kciuki :D w sumie to pod koniec stycznia bronie :D i to już chyba 2015 ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Ty też.. :D Przed chwilą coś podobnego napisał mi SkyWay .. ;D Zboczuszki nasze ;DD Nie prawda,nie wrobicie mnie w to ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Mały wyszło szydło z wora :D wszyscy już wiedzą jaki jesteś xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Tak strzelałam z tą anatomią :P Pewnie, że będziemy trzymać kciuki :P A przypominam, że 2015 to już chyba niedługo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 No już chyba bardzo niedługo :D trzeba go dobrze zacząć, żeby obrona poszła na 5 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi