Maverick Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 No dokładnie tylko raz w roku:D Aaaa no to musimy rozumu trochę nazbierać przez kolejny rok haha:D SkyWay co Ty gadasz dziś własnie najepsza forma na wszystko:D Nooo dobry pomysł :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 No rozumu to by się przydało :D Nie no dziś to nie ma formy ;D wydaje mi się, że podciąganie by nie szło wcale :D Odpuszcze sobię trening :D Próbowałem jak wstałem robić HS ale nie mogę równowagi złapać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Niee! :P ja to mogę ale bez alko :P Ja to chyba muszę się wyspać troszkę :D Domówi są spoko ale nie u siebie! :P Sam będziesz sprzątał ?? Maasakra! Ja to mam świetny zegarek zawsze o czasie :P Albo TY masz za*ebisty! :P Bo taką samą godzinę mamy XDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Angie no nie inaczej jak bez alko bo z alko to potem nie wrocimy:P no ja zobacze jak dziś pójdzie mi tren to dam znac :P no nie dziwota że brak równowagi hahaha :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Można i bez alko :D po treningu potańcować :D takie cardio byśmy mieli :D Nie ma spania w Nowy Rok! :D Powiem Ci, ze nie ma dużo sprzątania :D wszystko w kosz i tyle sprzątania :D Mam nadzieję, że gościom się podobało :D hahaha dzwonimy też w tym samym momencie :D pełna synchronizacja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 U mnie to z pewnością lepiej pójdzie niż zawsze :P Bez alko do następnego sylwestra! (postanowienie noworoczne) :D I że mam niby wytrzymać do 23 dziś? :P Bez spania? :P NIe dam rady :P Ciekawe czy w ogóle pamiętają jak było ?? :P Skyy To Ty pewnie jeszcze pijany jesteś ten brak równowagi o tym świadczy :PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Ja w tym roku wytrzymałem bez alko wiec myślę ze kolejny tez dam rade:D a co to 23 i tak jutro masz wolne wiec spać w nocy będziesz a nie dzień marnować :P jest śnieg ulep bałwana bo może to ostatni śnieg u nas :P a ja jutro na 8 do roboty :D Penie pamiętają urywki wydarzeń haha:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Tsaaa jaki śnieg?! U mnie to deszcz w nocy padał :P Śniegu już nie ma Anoo wolne ale dziecko małe w domu i ktoś musi się zajmować :P Bo wszyscy inni do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 No też fakt jak rano wracałem to się ślizgałem przecież :D A to z dzieckiem to zabawa a nie praca:D a jak bardzo małe to dziecko?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 JESTEM ! Niedawno do domu wróciłem :DD No i jednak zadzwoniłem,można?można! Endzi,miło się rozmawiało przez telefon :D Tak samo ze Sky'em :DD Sylwester należy bardziej do tych udanych ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Endzi też mi się wydaje, że mogę być bo wcale nie mogę utrzymać równowagi Ja wszystko pamiętam :D organizatorem byłem więc musiałem dbać o gości Ty nie śpij w dzień :D w nocy pośpisz :D Mały to widzę, że imprezka bardzo udana jak dopiero wróciłeś :D Powiem Ci, że ja jeszcze dziś tańcowałem :D ale miałem tylko 2 tancerki i nikt więcej nie chciał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Będzie lepsza kiedyś ale to już Wami! Fajnie wyglądał brzuch jak wróciłem do domu,taki bardziej wycięty,przez ilość alkoholu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Tak jak obiecałem relacja z treningu ogólnie więcej siły miałem niż zwykle więcej powtórzeń robiłem itp ale podczas biegania kolka mnie dorwała przez 5 min:D Tak więc śmiało możecie ćwiczyć forma lepsza niż zwykle haha:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Witaj, u mnie było grzecznie. ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 3 latka dziecko ma Po treningu i pierwszej drzemce wróciłam do formy! :P Teraz czas się wyspać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 To malutkie dziecko masz pewnie sporo zajęcia przy nim Z tym spaniem to chyba ciężko będzie ja jutro wracam do formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Nie jest źle! ;D Przynajmniej ktoś dba o to żebym się nie zanudziła XDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 No ktoś musi dbać, żeby nasza koleżanka się nie zanudziła :D Ale Ty chyba nic nie śpisz po nocach :D 8 godzina a Ty już na forum :D podziwiam!! :DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Sky "wyśpisz się jak umrzesz" -Raphael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Prawda ale jednak trzeba coś pospać :D Regeneracja przed treningiem musi być :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Trzeba spać! :D Jak się śpi to się rośnie :D Widać,że dużo spałem XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Sky Wiesz jakby ktoś Ci spać nie dawał to też byś nie spał :D a poza tyym ja to się wyspałam bo dłuugo spałam nie tak jak inni imprezowicze :PP Jak ja wczoraj sobie słodko spałam po treningu wieczorem to wy pisaliście na forum XD Też uważam, że podczas snu się rośnie :D ale to do pewnego wieku :P więc mi już spanie nie pomoże :D a poza tym szkoda czasu na spanie Nie tylko sen nas regeneruje przecież :D j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 No to ja nie wiem kto to Ci tak spać nie daje :D no ale podobno tak lubisz :D Inni imprezowicze też długo spali :D tak spali, że jeszcze niektórzy śpią :D a muzyka wciąż gra :D tylko parkiet zastawiony łózkami :D o przepraszam ja nie pisałem na forum a przynajmniej tak mi się wydaje :D byłem w dzień ale w nocy już nie :D No to co od dzisiaj przestajemy spać? :D Jakieś dobre sposoby na regenerację? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Myślę, że każdy wie jaki dla niego najlepszy! :D nie wiem kto ale jak weszłam w nocy to widać było, że ktoś sie udzielał :D więc wszyscy maja tryb nocny :P zamiast spać to siedzą na forum! :P xd A Ty widzę, że wyspany bardzo! XD No ktoś mi nie dał ale jakoś to przeżyje :D wieczorem nadrobię spanie :PP Kurde! Jednak sen wyżej niż taniec! HAhahah! :P rozstawiaj łóżka i w tany! :P W nocy też pewnie nie spałeś :P Trening dziś! I to taki podwójny bo trzeba nadrobić straty! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 A no jak tak teraz patrze to też widzę, że się udzielałem :D Musimy rozwijać forum!! wszystko musi się rozwijać podobno :D No ja tak :D sam się sobie dziwie :D zastanawiam się dlaczego tak dobrze się czuje :D Mówisz wieczorem? ;D to się okaże :D Nie ma już z kim tańcować :D a do tego jeszcze moje łydki na to nie pozwalają :D W nocy nie spałem nic a nic :D dzisiaj barki i zobaczymy jak to pójdzie :D chociaż wczoraj w nocy krzyczeli ze nie robiłem treningu więc kilka pompek w staniu na rękach musiałem zrobić :D żeby nie było, że całkiem nie ćwiczę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi