SkyWay Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 No jak to nie wiesz o czym mówie :D a gdzie Ci się odkłada? to zaraz wszystko się wyjaśni xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 A cóż to za tematy? :DD Endzi my to zawsze umiemy zmotywować :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 No tutaj są rozmowy na każdy temat :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Skyyy! :D Chyba muszę Cię wyprowadzić z błędu :D Bo w tyłek nic nie idzie :P Więc same minusy :P Ale z treningami jest spalanie! :P Sam musisz się przekonać :PP Bo przecież Małemu chcesz dorównać :PP Więc bierz się do roboty i nie przejmuj się tym gdzie mi sie odkłada :P bo u mnie to 47kg żywej masy :P Nie widać nawet jeśli sie odkłada :D Pomyśl lepiej o sobie :PP Basen treningi łyżwy(o tej porze NOPE!) i wszystko wraca do normy! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 A cóż to za tematy? :DD Endzi my to zawsze umiemy zmotywować :P Musieliśmy wszystkie poruszyć żebyś się pojawił i coś nam napisał Mały! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Tak bardzo lubicie kiedy się udzielam?:D Dobra,wszyscy wiedzą,że lubicie ;P Ciekawe jaki trening dziś zrobię.. Tak bardzo brzydka pogoda .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 No ale może idzie gdzie indziej :D jest jeszcze nadzieja xD Ciężko będzie mi dogonić małego ale może jakoś dam rade No to Ty to kruszynka jesteś z taką wagą a jaki wzrost? Ja to grubas jestem i wiem, że trzeba będzie redukować ale jakoś dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 No do Ciebie dużo mi brakuje ! :D Hahaha :D Mały człowiek z Andzi :D 166cm :P Nigdzie indziej nie idzie :D ja to w ogóle nie zauważam od kilku lat żebym przytyła :P więc chyba nigdzie u mnie nie idzie :P Ale z pewnością za kilka lat to się skończy! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Nie taki mały :D ale waga to na pewno mała :D No to możesz jeść co chcesz jak nigdzie nie idzie :D bo zapewne na masie Ci nie zależy Za kilka lat nie będzie też zle :D moze zostanie tak jak jest :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Jakbyś przy mnie stanęła Endzi,to byś była taka malutka :DD Ja wyrosłem na ~185.. małoo! :D Niech Endzi lepiej nie tyje ... :D O to,to nie .. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 No i do Ciebie całkiem nie pasuje ksywa Mały :D chyba trzeba to zmienić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Nic nie zmieniamy ;D TO nie będzie już to samo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 no dobra dobra :D niech będzie Mały :D ale już na pewno nie jesteś mały :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Mój problem Małego rozwiązany! :D TAddaaam! :D Mały nie da się tak łatwo przytyć :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Zależy jeszcze w co. ;p Mi McDonald niestety pokazał co innego. ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Nie no,jestem mały,za mały,prawda Endzi ? :DD Taki Malutki Krystian .. ;( Nie może tak być,o nie nie ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Zależy jeszcze w co. ;p Mi McDonald niestety pokazał co innego. ;d Ja też często jadam fast food'y alle jakoś nie ma żadnych defektów :D Chociaż staram się za często z tego nie korzystać bo to meeega niezdrowe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Nie no,jestem mały,za mały,prawda Endzi ? :DD Taki Malutki Krystian .. ;( Nie może tak być,o nie nie ! :D Kto Cię tam wie? XD Małyy zawsze bo ksywka jest :D alee możesz dla wielu być wielki ! :D XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 To przerzuć się na zdrowsze jedzenie! :D I może już nie piszmy o defektach xDD Mały jest wielki :D nie ma to to tamto :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Wielki jest Mały, ale Mały jest Mały, więc Mały jest Wielki i Wielki jest Wielki gdy Mały jest Wielki ale Wielki musi być równy Małemu, bo Mały jest równy Wielkiemu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Hmmmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Ciekawy wywod o Malym! :D Az musze przeczyta jeszcze raz bo nie ogarniam ! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 No to widzę,że każdy zrozumiał :DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 No na pewno :D Taka wypowiedź, że jak mogliśmy nie zrozumieć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Chodziło o to że Wielki który jest Małym zostanie zawsze Małym który jest Wielki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi