angie Napisano 24 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Fajny trening :D Razem raźniej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 24 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Mi w mu najbardziej chyba pomogły negatywy i dipsy na drążku z możliwie najniższym zejściem . mu uczylem się na trzepaku, niecałe 180cm wysokości, nie ma lekko :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 24 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 a często robiłeś te negatywy i dipy na drążku? klepie to jakiś juz czas, no ale w końcu wejdzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 25 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Tzn historia mojego muscle UPA jest dość długa.. Samo wejście na drążek na jedna rękę i byle jak opanowalem w czerwcu rok temu. I dopiero niedawno się zdenerwowalem ze nie umiem na dwie łapy i w zasadzie parę razy cwiczylem te negatywy i dipy. Po prostu się no za przeproszenie wkur**** ze jeszcze nie umiem i jakoś weszło. Na pewno nie byłoby problemu gdybym miał jakoś racjonalnie dostęp do wysokiego drążka ale udało mi się parę razy w szkole spróbować na dosc grubych rurkach mocujacych kosz i za którymś razem się udało. Ogólnie muscle up jest dość specyficzny bo możesz długo trenować pod muscle UPA a i tak nie dasz rady. Samo probowanie moim zdaniem jest najważniejsze. Btw jako ze aktualnie mam fazę sportowej złości to jak najszybciej sproboje BL opanować :-D i FL przy okazji. FL juz rok temu umialem z 10 SEC na jedna nogę ale niestety z powodu różnych sytuacji i przerw skill zanikł ale go odbuduje :-D never give up !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 25 Marca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 No niestety szybko się zapomina tych skili. A takie wk*rwienie to dobra sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 25 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 6/6/8 – podciąganie podchwyt w L-sit 6/6/8 – podciąganie podchwyt neutralnie (chin ups) 6/6/8 – podciąganie podchwyt wąsko 8/8/10 – dips 8/8/10 – dips na drążku 10/10/10 - 12,5kg hantlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 26 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Siema, dzisiaj trening na sali. przeprowadzony z kumplem. jestem z niego bardzo zadowolony. 8/8/8 - wznosy nóg 10/10/12 - wznosy zgiętych kolan 12/12/15 - wznosy prostych nóg, na leżąco max/max/max - L-sit wisząc na drążku 6/6/8 - podciąganie z klaśnięciem 4/4/5 - MU z wyskoku z powolnym opuszczaniem 6/6/8 - dips na drążku 10/10/12 - pompki z nogami na podwyższeniu 10/10/12 - pompki diamentowe max/max/max - próby HS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 28 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 mój piątkowy trening nie odbył się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 28 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Pjooona! Odrobimy wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 28 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 jasne, że tak :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 28 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 Ja tez wczoraj nie miałem :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 28 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 nic się nie stanie jak się dzień więcej przerwy zrobi :D Ogólnie muszę się Wam czymś pochwalić. Kiedyś mój max w podciąganiu nachwytem wynosił 14 powtórzeń. Dzisiaj pobiłem rekord i podciągnąłem się 18 razy. A i może bym dobił do 20, ale zeskoczyłem, bo już się cieszyłem. Jest moc i ciągle do przodu! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 30 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Siema. Dzisiaj klata, a powinien być brzuch. Bałem się tego treningu, bo miałem straszny weekend :D ale jakoś poszło: 8/8/10 – podciąganie nachwyt (dowolnie) 8/8/8 – archer push ups 12/12/15 – pompki z rękoma szeroko 10/10/12 – pompki diamentowe 12/12/15 – pompki z nogami na podwyższeniu 7/8/9 – pompki z klaśnięciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 30 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Mimo wszystko ładnie poszło. Oby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 30 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Zamęt jak tam muscle up ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 31 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Na dwie ręce nie wejde, ale na pewno jest lepiej niż było. na jedną ręke zrobie. będę go męczył aż do skutku. Musze go umiec jeszcze przed wakacjami :D Może jakoś pójdzie, bo wprowadziłem pod niego ćwiczenia wprowadzające :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 31 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Zamęt Kurna .. XD Słownik. Sory zamer :-D Dasz rade. Jak juz na jedną się umie to potem coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 31 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 tylko, że na jedną to już ogarnąłem z 2 miesiące temu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 31 Marca 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 dzisiaj troche barki 8/8/10 - podciąganie nachwyt 8/8/10 - podciąganie nachwyt wąsko 8/8/10 - pompki w staniu na rękach, z asystą 10/10/12- pompki z rękoma przy biodrach max/max/max - Lean planche 18/18/20 - pompki z rękoma na wysokości barków zwiększam ostatnio ilość powtórzeń, stąd mniej ćwiczeń niż np tydzien temu, bo jednak odczuwam na sile:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Bareczki pewnie ładnie odczuły trening. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 1 Kwietnia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Jak wątroba po ostrym melanżu :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Dzis 12h w pracy, wiec treningu nie bedzie. Dynloth odczuły i to dość. Uważam, że dzisiejszy odpoczynek dobrze mi zrobi. Karamba wątrobe po tym weekendzie też odczułem, haha :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 2 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Witam, dzisiaj trening na sali. Trwał trochę ponad godzinę. 8/8/10 - podciąganie podchwyt neutralnie 6/6/5 - podciąganie podchwyt w L-sit 6/7/8 - podciąganie podchwyt wąsko 8/8/8 - wznosy nóg do drążka 12/12-16 - wznosy prostych nóg, na leżąco 10/10/12 - wznosy kolan do klatki piersiowej 8/8/12 - dips na drążku 8/8/10 - pompki z jedną ręką na piłce. Na przemian. trening udany, boli :D pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Kwietnia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 I świetnie, a jak boli to rośnie^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Siema wszystkim po przerwie świątecznej. 5 dni, że tak powiem opierdalingu. Dzis miałem zrobić FBW, ale wyszło jak wyszło. Myślę, że mały zakwasik powinien wyjść. bo jestem na etapie podnoszenia ilosci powtórzeń w podciągnieciach. 8/8/10 - podciąganie nachwyt neutralnie 8/8/10 - podciąganie nachwyt wąsko 8/8/10 - podciąganie podchwyt neuutralnie 12/12/15 - pompki z rękoma szeroko 12/12/15 - pompki diamentowe 12/12/15 - pompki z nogami na podwyższeniu Dodatkowo miałem jeszcze pokatować brzuch, ale wyszło jak wyszło. I Tak jestem z treningu zadowolony. Jutro na pewno nadrobię bo się wybieram na trening na sale gimnastyczną. pozdrawiam, niech moc będzie z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi