Gralu Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Może byśmy tu pisali przydatne przepisy??? Na starym forum był kącik Siwej, (trzeba będzie te przepisy zdobyć :D) a tu by każdy wrzucał. I prośba, co chwile słyszę o tej pizzy twarogowej, na starym forum ktoś chyba wrzucał przepis na nią, więc mam prośbę wrzućcie ją tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Ja wrzucałem link to tej pizzy ! :D Już chwilka i szukam Robiłem tą pizze i powiem Wam,że dobra :D Nie czułem wgl tego twarogu .. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Dobry temat, na pewno się przyda :D Dzięki m4lusz3k tego właśnie szukałem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Maluszek niech ci Bóg w dzie... yyy w progresie wynagrodzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Jutro robię tą pizze mam nadzieję, że będzie dobra :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Pizza się robi a ja wrzucę Wam coś co jem od miesiąca :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Skyway to Ty?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Ta,chciałby :D Napisał mi,że pizza dobra ;D POLECA WSZYSTKIM XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 musze zrobic ta pizze ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Rób rób :D ja dzisiaj robię jeszcze jedną :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Polecam pizze , bardzo dobra, twarogu nie czuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 a otręby ?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 4 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Nie odbiega od smaku normalnej pizzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 24 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Ja to zawsze jak omleta robie to mi skurczybyk przywiera i jest dupa. Ty Sky, btw. Co to za ludzie i o jakim FP oni mowia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi