Kapitan Pow3r Napisano 22 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Kiciusiowy dziennik. Trening: Poniedziałek - Siłownia - Planche -adv tuck planche 5x max sek -bent arm planche full 4x max -negatywy full planche - zjazd z stopami po scianie, max zjazdow , 3 serie -hspu 3x max -klocek planche 3x max -planche leany 20s 3x -koło kolana 3x max Wtorek - Dom - Home workout -adv tuck planche 5x max s -koło kolana 3x max -rozciaganie Sroda - Silownia - Front lever -full front guma 3x max -podciaganie szer nachwyt KG wg. wykresow 3x max -wznosy do full FL - guma 3x max -wznosy z partnerem side bez KG[skosy] -rev hyper ex poziom>góra>poziom -na czas Czwartek - Dom - Home workout -sylwetki -rozciaganie Piątek - Silownia - Nogi -przysiady 6 serii 40x1 60x1 80x1 90x1 95x1 100x1 - ?powt x 1 -adv tuck planche 5x max s -marte wciagi 4 serii 60x2 80x2 ----- 30s przerwy -suwnica upset 3-5 powt/seria - OHP 3x max wg progressu - start z 45kg ------------------------------------ Wspomagam się lub wspomagałem: -Vitargo -Kreatyna Monohydrat -Białko -Beta-Alanina -Motywacja ------------------------------------ Dieta wysoko węglowodanowa , nie licząc kalorii lub makrosów. ------------------------------------ Cele: Samolot :D Życiówki: Back Lever 11sek. Front Lever 7sek. Straddle Planche Strict form - 4-5 sek. Podciągnięcia nachwytem 20 powt. Dipy na poreczach 34 powt Dipy na drążku 37 powt. Dip z 65kg obciążenia 1 powt. Dip z 30kg obciążenia 11 powt. Podciągnięcie podchwytem z 55kg 1 powt. Muscle upy [ na dwie ręce] 7 powt. Muscle up z 13kg obciazenia 1 powt. Pompki 69 [xD] Martwy ciąg 110kg x1 Wyciskanie na klatkę 80 x7 Wyciskanie na klatkę 105kg x1 Przysiad 100kg x5 Wznos łydek na maszynie siedząc 130kgx1 ------------------------------------ Dziennik będę się starał uzupełniać o zrobione treningi , spostrzeżenia itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 22 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Zapowiada się ciekawie. Będę śledzić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Dwa bonusy ode mnie :D "Pseudo" Krzyż żelazny takiego crossa potrafię utrzymać 9-10sek ale po takim czasie na górę już nie wrócę :P i False grip Muscle up [ w miarę wolny] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Najlepszy dzien ever! Jako iż kolega wpadł na trening to postanowiliśmy zrobić freestyle , i padło kilka życiówek. Min. : - 8 dipów z 30kg [ w zeszlym tyg bylo 5 ledwo] - 90kg w wyciskaniu na klatke [ miesiąc temu było 70 , do dzisiejszego dnia nie ruszałem sztangi nawet ] Ale jestem zadowolony :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Po przemyśleniach zmieniam dzie? w którym robiłbym trening pod Muscle up na trening z obciążeniem tj. (Weigted Day) -pre workout Muscle up 3/2/2/1/-rozgrzanie calego upperbody -trening wlasciwy wyciskanie na klatke -klata/tric 90x1 80x1-2 70x3 60x4+ 3-5min przerwy dipy z 30kg 8/6/4 - tric/klata 3-5min przerwy wyciskanie sztangielek siedząc x/x-2/x-4 -bary 3-5min przerwy podciaganie podchwyt z 30kg 4/3/2/1 -bic/plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 24 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Czemu zmniejszasz powtórzenia? Wiem że mienśnie się męczą, ale jednak powinno się w górę iść, nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 To się nazywa drop set powtórzeniowy, i bardzo dobrze na mnie działa i zawsze daje 100% z siebie żeby podbić powtórzenia z poprzedniego treningu :P Dzisiejszy trening pod flage zrobioby, wg. rozpiski z tym że na koniec kolejny rekord siadł ,tym razem 100kg na przysiad :D Wesołych i dużo progressu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 24 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 aha, no spoko Drop the bass xD 100kg ładnie, ja nie mam rekordu na przysiad, ale robiłem przysiady z gościem ponad 90kg xD Pozdrówka i wesołych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majonez Napisano 24 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Ja robiłem przysiady na jednej nodze z gościem o wadze 60 kg :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 24 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 na jednej nodze :D Więc czemu Twój rekord to 100kg przysiad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Do mnie Ty piszesz czy do kogo ? Nie pij tyle , bo już nicków nie rozróżniasz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 24 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Pow3r napisał(a): To się nazywa drop set powtórzeniowy, i bardzo dobrze na mnie działa i zawsze daje 100% z siebie żeby podbić powtórzenia z poprzedniego treningu :P Dzisiejszy trening pod flage zrobioby, wg. rozpiski z tym że na koniec kolejny rekord siadł ,tym razem 100kg na przysiad :D Wesołych i dużo progressu Ta dam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majonez Napisano 24 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 ScyTher, łopatologu. We? zacznij jakieś mądre książki czytać, a nie próbujesz być mądrym po przeczytaniu "Gumisiów". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Ja nie pisałem że robię cokolwiek na jednej nodze więc nadal nie wiem o co ci chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 24 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Nie próbujcie mnie hejtować... Majonezie szczególnie do Ciebie, ponieważ Ci to nie wychodzi, a tak po za tym hejty so na dość niskim poziomie, więc można się domyślać z kim mamy do czynienia. Pow3r- Wybacz, może mnie ?le zrozumiałeś. Nie pisałem nic o jednej nodze. Chodziło mi o obie nogi. PS równowagę pewnie dość trudno utrzymać z takim ciężarem na jednej nodze? Mam nadzieje, że zdajesz sobie sprawę, iż być może duże przeciążenie dajesz sobie na nogę. Uważaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Nie wiem czy cieżko na jednej nodze to utrzymać bo nie próbowałem.A taki ciężar to jednorazowo z pasem brałem ,żeby sprawdzić ile dam rade max jako rekord :P ps. Maksymalny ciężar brany na przysiad jedną nogą jaki ja widziałem to 64kg ale w 2 kettlach po 32 a nie sztanga/hantlami, brał bo Adam Raw z youtube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 25 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Rozumiem, a więc się wszystko wyjaśniło . Siła, i Wesołych ¦wiąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 25 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Ja bym chyba nie zaryzykował, bo szkoda stawów. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 25 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Co kto lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 25 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Ale 60kg na jedną nogę, to propsy. :D Przy 80kg na dwie, to robi się ciemno przed oczami. ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 25 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Ale 60kg na jedną nogę, to propsy. :D Przy 80kg na dwie, to robi się ciemno przed oczami. ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 25 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Zależy, zależy, wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 27 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Nowy plan ulepszony o znacznie szybszą progresję ,2 elementy dziennie + holdy wg tabelek z arta: Dzisiejszy trening nóg zaliczony. http://uliczny-trening.pl/articles.php?article_id=43 Plan: A (BackLever) Zwis w pozycji początkowej z nogami prostymi w dół german [support] 15s/15s/15s - tabelka BackLever kicki [tuck>full bl>tuck=1] 4/4/4 BackLever raisy (pełne,nogi nie dotykają podłoża) 5/4/3 (Flaga) pre-trainig Zwis w pozycji początkowej [support] 2serie na lewo/2serie na prawo Próbowanie Flagi 3 serie po 3 próby na strone Dragon Flag - 1 noga 3 serie po max rep Military press z 50kg stojac 3x4+ B (FrontLever) Ice cream makers 5/4/3 FrontLever na jedną nogę (lewa i prawa) 5s/5s/5s/5s - tabelka Front lever hold Silownia style 15s/15s/15s/15s - tabelka (Planche) Tuck planche hold 6s/6s/6s/6s/6s - tabelka straddle planche lean z nogami wyzej niz barki- [maxymalne mozliwe wychylenie] -mega wazny 3-4s/3-4s/3-4s/3-4s - tabelka PseudoPlanchePompki max/max/max/ C (Weigted Day) wyciskanie na klatke HANTLAMI 3x5 z 30kg hantlami chinupy z 30 3x max dipy z 40kg 3x max - tric/klata -jak zrobie 8rep w 1 serii i po min.3rep w nastepnych dwóch to z 50 3-5min przerwy (Planche) Tuck planche hold 6s/6s/6s/6s/6s - tabelka straddle planche lean z nogami wyzej niz barki- [maxymalne mozliwe wychylenie] -mega wazny 3-4s/3-4s/3-4s/3-4s - tabelka PseudoPlanchePompki max/max/max/ D (Planche) Tuck planche hold 6s/6s/6s/6s/6s - tabelka straddle planche lean z nogami wyzej niz barki- [maxymalne mozliwe wychylenie] -mega wazny 3-4s/3-4s/3-4s/3-4s - tabelka PseudoPlanchePompki max/max/max/ (Nogi)zyzz inspirated squaty 85 x 2 powt, 70x max powt , 60x max powt [3serie] wyprosty na nóg na maszynie 3x max serie martwy ciąg na prostych nogach 3x max - superesetted uginanie podudzi 3 serie max wypychanie na suwnicy 3x max lydki suwnicasiedzac 2x to fail lydki sztanga/hantle -stojac 2x to fail Kolejnosc: A.B.C.A.D podsumowanie. planche 3x - plan skupiony na planche bl 2x fl 1x flaga 2x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Grudnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Wygląda ładnie, zobaczymy jak działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 28 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Dzis zrobiłem " C " i powiem że barki i lekko tric - SPALONE :D Teraz musli i na kolędę :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi