karamba Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Tak jak w tytule, powracam na forum po wielu wojażach :-D i witam wszystkich razem i każdego z osobna :-D życzę progresu wszystkim i co no, forma sama się nie zrobi! Walczyć i Neger give up! Pozdro !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 A Witojcie. Powodzenia i tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 BTW straszne pustki na forum, wielu ludzi z dawnego forum juz nie ma :d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Stycznia 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Witaj Karamba, fajnie, że wróciłaś. No niestety pustki są jeszcze, ale pracujemy nad tym, musieliśmy przejść na nowy system, w celu lepszego użytkowania i rozwoju. A wiadomo nie wolno stać w miejscu, bo wtedy się cofamy. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Ja jestem,Ja ! :D Witam Cię cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Witamy witamy :D Powodzenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 czesc i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Witaj! :D Na razie pustki ale jeśli z projektem wszystko wypali to na pewno wszystko ruszy z kopyta :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Siema :P Powodzenia w treningach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Masz aktywowane, to co piszesz, że nie??? Witaj Karamba, fajnie, że wróciłaś. Haha Dominik, karamba to chłopak (chyba, bo teraz te gendery) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi