Quake Napisano 8 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2020 Siema familia, jakie jest Wasze zdanie na koronawirusa? ? Boicie się, przygotowujecie się jakoś? ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Początkujący 1985 Napisano 9 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Ja chodzę normalnie do pracy bo przecież nie będę siedział zamknięty non stop w domu, za coś trzeba żyć a nikt mi nie da więc nie mam wyboru. Staram sie zachowywać dużą odległość od innych osób, po prostu robię to co mogę w danej chwili 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 9 Kwietnia 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 I bardzo dobre podejście, ja np o siebie się nie martwię. Bardziej się obawiam, że zarażę najbliższych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 9 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Pracować trzeba, żeby nie zgłupieć i żeby pieniążek był na życie. Ciekawe kiedy to się skończy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Początkujący 1985 Napisano 9 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2020 Każdy chciałby żeby szybko ale to chyba nie możliwe 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 10 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Niestety masz rację ? Dobrze że nasz sport można trenować w domu. ❤️ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Początkujący 1985 Napisano 10 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 No to jest super sprawa że nie potrzeba dużo sprzętu ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 10 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Z tą korona to nie wiadomo do końca jak to jest szereg plotek że wyniki są przeklamywane. No i samo to jak on powstał na prawdę ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Początkujący 1985 Napisano 10 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2020 Jesteśmy całe życie oklamywani 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Kwietnia 2020 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Takie Państwo ? Ale nie ma co się tym przejmować, róbmy swoje ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Początkujący 1985 Napisano 12 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 Dokładnie niektórych rzeczy nie da się zmienić więc warto skupić się na tym co się da 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 13 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2020 A więc cisniemy z treningami ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 14 Kwietnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 Korona koroną, teraz jeszcze pożar w Czarnobylu i wybuchy wulkanów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi