Quake Napisano 29 Grudnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2020 Fotki możesz normalnie dodawać jako załącznik na forum dzięki czemu pozostaną na zawsze i będzie można kiedyś do nich wrócić A na zewnętrznym serwerze kiedyś się wypali ? Forma kozacka trick mi się podoba mega ? Ja chętnie będę obserwował więc czekam na wpisy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 29 Grudnia 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2020 To teraz tylko zostaje mi trzymać kciuki za kuriera żeby przywiózł moje nowe zabawki jak najszybciej i jadę ostro z bazą z dodatkowym obciążeniem. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Admin PD Napisano 29 Grudnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2020 Pochwal się co zamówiłeś ? Jasne że chcemy oglądać Twoje progresy to zawsze +50 do motywacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 29 Grudnia 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2020 Teraz akurat czekam na trochę dodatkowego obciążenia, pas kupiony parę tygodni temu + jeszcze planuje dokupić poręcze do dipów bo moje aktualne są niskie i muszę je wykonywać z ugiętymi kolanami, a chciałbym z wyprostowanymi nogami. Domowa siłka powoli zaczyna się rozrastać i pozamykane siłownię już nie wydają się taką straszną rzeczą ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 29 Grudnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2020 Można robić kwarantanne w domu ?? Ile płaciłeś za pas? Ja w Decathlonie 70 zł:D A obciążenie robi robotę w budowaniu siły i masy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 30 Grudnia 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Ja sobie zamówiłem pas od Liftmani, wtedy bodajże kosztował niecałą stówkę, ciekawe czy jest taki wytrzymały jak go opisuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 30 Grudnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 No to przy okazji zdasz mini recenzje ? Musi być wytrzymały bo jak zapniesz kiedyś 100kg to żeby lipy nie było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 30 Grudnia 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Do 100kg to raczej prędko nie dojdę ale jeżeli kiedyś mi się to uda to mam nadzieję, że pas będzie trzymał jak należy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 30 Grudnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Jak to mówią trzeba mieć cele małe i duże. ? Gdzies mi się rzuciło w oczy że rekord świata należy do Polski 140 kg dopiętych przy wadze 90kg na jednego dipa ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 30 Grudnia 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Żeby dojść do takiego wyniku to trzeba nieźle dupę nakłuwać ?, ale i tak respekt za taki wynik. Ja miesiąc chodziłem na siłkę, gdzie wcześniej w ogóle nie miałem styczności z żadnym ciężarem to doszedłem do ciężaru 10kg na 10 powtórzeń, może to malutko ale dla mnie to i tak coś biorąc pod uwagę moje zerowe doświadczenie z obciążeniem. Żałuje tylko, że nie sprawdziłem maxa na jedno powtórzenie bo myślę że ponad 50kg by siadło i miałbym dodatkowy punkt odniesienia ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Grudnia 2020 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 No ja właśnie często testuję One Rep, w 2018 przed kontuzją miałem 70kg, w tym roku przed chorobą miałem 63kg, a teraz znów mnie dopadła choroba i znów lipa, ale robię challenge w jakim czasie dojdę właśnie do 100kg One Rep więc możemy razem cisnąć w tym temacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 30 Grudnia 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Ja sobie nie narzucam jakiegoś szalonego tempa i planuje dokładać na spokojnie co tydzień po 2,5kg żeby przyzwyczajać ciało po takiej przerwie nic nie robienia. Celem na ten rok myślę będzie około 50kg na 5x, oraz max rep powyżej 60kg na dipie. W podciąganiu jakby poszło 50kg na raz też byłbym zadowolony, czas pokaże jak to będzie wyglądać, ale traktuje ten rok jako tako bardziej 'wprowadzający' w poważniejsze ciężary. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Grudnia 2020 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Prawidłowo, na stawy musimy uważać przy takich zabawach. 3 minuty temu, KaCC napisał: co tydzień po 2,5kg żeby przyzwyczajać ciało po takiej przerwie nic nie robienia. Ooo no i super, bo ja będę leciał inną strategią to zobaczymy która przyniesie fajniejsze efekty. ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 30 Grudnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Ciekaw jestem efektów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 30 Grudnia 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 13 minut temu, Dynloth napisał: Prawidłowo, na stawy musimy uważać przy takich zabawach. Ooo no i super, bo ja będę leciał inną strategią to zobaczymy która przyniesie fajniejsze efekty. ? Nie oczekuję po swojej strategii jakiś spektakularnych efektów, byleby powoli zaliczać jakiś progress. 8 minut temu, Quake napisał: Ciekaw jestem efektów:) Jeśli wszystko będzie szło w miarę to chciałbym spełnić swoje marzenie i wystartować w jakiś zawodach, nawet amatorskich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Grudnia 2020 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 4 minuty temu, KaCC napisał: Jeśli wszystko będzie szło w miarę to chciałbym spełnić swoje marzenie i wystartować w jakiś zawodach, nawet amatorskich? W siłówce czy freestyle? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 30 Grudnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 No to będzie komu kibicować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 30 Grudnia 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 26 minut temu, Dynloth napisał: W siłówce czy freestyle? ? Siłówka, do freestyle nie mam za dobrych predyspozycji ? 6 minut temu, Quake napisał: No to będzie komu kibicować ? Do tego jeszcze daleka droga, ale dzięki za pozytywne słowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 30 Grudnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 W siłowce to chyba różnie robią nie? Bo gdzieś kiedyś widziałem zawody to było podciąganie z obciążeniem dipy z obciążeniem i przysiady na jednej nodze z obciążeniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 30 Grudnia 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 Przeważnie jest trójbój pullup/chinup, dip plus do tego przysiad, na jednej nodze pewnie też są ale rzadziej spotykane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 30 Grudnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 U mnie to byłby największy problem z chinup z obciążeniem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 30 Grudnia 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 U mnie największy mankament to nogi więc jeśli mam myśleć o jakiś zawodach to wypadałoby coś podziałać żeby to trochę podreperować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 30 Grudnia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 No to w sumie też lipa u mnie bo ciężko zwykle pistolety robić A gdzie z obciążeniem 40kg ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 30 Grudnia 2020 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 No to mamy wspólną partie do poprawy, nic tylko zacisnąć zęby i zacząć działać. ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Grudnia 2020 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2020 No a mi tu się pojawia problem ? Blacha i 6 śrubek przy stawie skokowym ? Dwa lata po kontuzji, a jak robiłem przysiady z obciążeniem to noga zaczęła się odzywać. Więc albo mnie to wykluczy całkowicie, albo za rok będę Was musiał ścigać ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi