KaCC Napisano 10 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Spoko weszło, też chciałem zrobić 3x30s ale po pierwszej serii 25 sekundowej poczułem że do 30 nie dojadę i odpuściłem, ale ogólnie super odczucia po treningu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 10 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Ja mam nadzieję że się przełoży na poprawe frontlevera ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 10 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 Na pewno się przełoży, ja żadnych elementów w planach nie mam jedynie wzmocnienie core. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 10 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 No i forma przy okazji się zrobi na wakacje ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Testowałeś już obciążenie? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 11 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 TRENING #007 - PUSH 11.01.2021r. Dipy +2.5kg >>>>> 8 | 8 | 8 | 8 | 8 Pompki diamentowe >>>>> 10 | 10 | 10 | 10 | 10 Pompki z nogami na podwyższeniu >>>>> 10 | 10| 10| 10 | 10 Pompki klasyczne >>>>> 11 | 11 | 11 | 11 Przerwy między seriami 3 min, między ćwiczeniami 4 min. Trening zrobiony, klata spompowana, można iść do roboty. 18 godzin temu, Quake napisał: No i forma przy okazji się zrobi na wakacje ? Do kwietnia leci siłówka, później będzie lekkie cięcie żeby to jakoś wyglądało w wakacje. 4 godziny temu, Dynloth napisał: Testowałeś już obciążenie? ? No a jak, trening siłowy 2x w tygodniu ciężar nie za duży ale już go czuję na sobie ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 No i elegancko, ja pamiętam jak sam wszedłem na ciężary to się zakochałem w nich ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 11 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2021 Coś w tym jest bo też powoli zaczynam odczuwać taki stan ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 12 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Aż czuje się namówiony na wejście w ciężary ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Dobra reklam dźwignią handlu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 12 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 4 godziny temu, Quake napisał: Aż czuje się namówiony na wejście w ciężary ? Ja się sam mentalnie namawiałem na ciężary jakieś półtora roku, a teraz nie wyobrażam sobie ćwiczyć bez. 3 godziny temu, Dynloth napisał: Dobra reklam dźwignią handlu ? ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Może masz tak samo jak i ja. Ja np nie lubię robić po 15 powtórzeń w serii tylko np 5 a ciężkich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 12 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 U mnie to była blokada psychiczna przed jakąś kontuzja, teraz wiem że jak się z głową do tego podchodzi to złapanie kontuzji jest praktycznie nie możliwe ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 No ja chyba za bardzo lewy łokieć odchylam przy cięższych powtórzeniach w dipach i już odczuwam łokieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 12 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 U mnie teraz jest problem z poręczami do dipów, ciut za bardzo się wychylam w przód i lepiej czuje barki niż klatę i będę musiał nad tym popracować albo kupić wyższe bo teraz przy zgiętych kolanach prawie dotykam ziemi. Przynajmniej przez ten rok bary poszły ostro w przód i łapa lepiej wygląda ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Wiadomo że tak, a dobre bary ładnie się komponują z dobrze zrobioną klatką i tricem. Jakie masz poręcze? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 12 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 Klatę będzie trzeba podgonić w tym roku, a poręcze mam na wysokości chyba niecałego metra, ale trzeba trenować w warunkach polowych ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2021 No to ja mam wyższe podeślę Ci fotkę jak będę w domu ? No mi też zależy na klacie, szczególnie górną część obojczykową ? No warunki polowe, ale formę da się zrobić jak najbardziej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 13 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 TRENING #008 - LEGS 13.01.2021r. Wall Sit >>>>> 1min | 1min | 1min +20sec Stepping Lunges >>>>> 15 | 15 | 15 Squats >>>>> 20 | 20 | 20 Calf Raises >>>>> 20 | 20 | 20 Przerwy między seriami 2 min, między ćwiczeniami 3 min. 20 godzin temu, Dynloth napisał: No to ja mam wyższe podeślę Ci fotkę jak będę w domu ? No mi też zależy na klacie, szczególnie górną część obojczykową ? No warunki polowe, ale formę da się zrobić jak najbardziej ?? No pokaż pokaż, jestem ciekawy co to za sprzęt ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Wall Sit polecasz? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 13 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 To w porównaniu z moim sprzętem to nieba a ziemia ?, w takim miejscu aż przyjemnie się trenuje. Na mnie Wall Sit działa spoko, jak zacznę wydłużać serie do kilku minut to odczucia będą jeszcze lepsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 To sobie spróbuje kiedyś, bo nie jestem zwolennikiem takich ćwiczeń a może to być fajny nowy bodziec ? Życzę Ci zakwasów mocnych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 13 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 A dziękuję bardzo, z Twoim poziomem zaawansowania ćwiczenie raczej nie sprawi trudności chyba że byś wytrzymał w tej pozycji z pół godziny ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 No właśnie się zastanawiam ile trzeba to "przyholdować" bo jak mi przyjdzie po 5 x 5 minut to się średnio opyla ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 13 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2021 Trochę czasu to zajmie ale na bank coś poczujesz, albo spróbuj przytrzymać ciut krócej tylko sobie obciążenie jakieś daj na kolana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi