KaCC Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 TRENING #003 - PULL 4.01.2021r. Podciąganie (nachwyt) >>>>> 6 | 6 | 6 | 6 Podciąganie australijskie (nachwyt) >>>>> 10 | 10 | 10 | 10 Podciąganie (podchwyt) >>>>> 6 | 6 | 6 | 6 Podciąganie australijskie (podchwyt) >>>>> 10 | 10 | 10 | 10 Podciąganie młotkowe >>>>> 5 | 5 | 4 Przerwy między seriami 3 min, między ćwiczeniami 4 min. Pierwszy trening pull w tym roku, docelowo jak dojdzie obciążenie skupie się na treningu 5x5 podczepiając co tydzień po 2.5kg, a jak na razie muszę się zadowolić takim treningiem, ale już dostałem wiadomość z allegro że paczka jest w drodze więc myślę, że następny tydzień już będzie czysta siłówka + jakieś akcesoria. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 4 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Jaki masz drążek? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Rozporowy co trochę utrudnia zadanie przy chwycie młotkowym, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 4 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Oczywiście że tak ? A masz w futrynie śruby przykręcone, czy tylko się trzyma na rozparciu? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 To nawet nie jest drążek zamontowany w futrynie tylko na przedpokoju między jedną a drugą ścianą ?. Już raz się zdarzyło że mi się zarwał, ale nie ucierpiałem na tym zbytnio ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 4 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 No to liczę na to że go podeślesz kiedyś i będę mógł podejrzeć Twój patent ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Tego nie można nazwać patentem, drążek jest po prostu rozkręcony na maxa że ledwo trzyma i jakoś się ćwiczy ? InShot_20191229_172317172.mp4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 4 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 Mięso na plecach jest będzie miało co podnosić na pasie założone ? Ja jak spadłem z rozporowego we frontleverze na plecy to do tej pory pamiętam ten ból ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2021 To ja elegancko wylądowałem jak Stoch w niedzielnym konkursie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 5 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 No to pofarciło Ci się, bo mi ropę ściągali później z tego "guza" ? Ale patrząc na ten drążek zastanawiam się, czy on wytrzyma dodatkowe obciążenie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 5 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Zanim dojdę do jakiegoś porządnego ciężaru to już się cieplej zrobi na dworze to będzie można uderzać na plac, mam nadzieje że to tego czasu jakoś wytrzyma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 5 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Oo KaCC awansował na aktywnego użytkownika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 5 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Zabawki już przyszły, w piątek można zaczynać trening siłowy ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 5 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2021 Wow wow zazdroo. Ile płaciłeś? ❤ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 6 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 Bo żeliwo to drogie jest niestety:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2021 TRENING #004 - LEGS 6.01.2021r. Wall Sit >>>>> 1min | 1min | 40sec Stepping Lunges >>>>> 15 | 15 | 15 Squats >>>>> 20 | 20 | 20 Calf Raises >>>>> 20 | 20 | 20 Przerwy między seriami 2 min, między ćwiczeniami 3 min. Zapoznawczy trening na nogi, myślę że jakbym dodał jeszcze jedno ćwiczenie to byłby spoko wycisk, ale tak jak napisałem był to trening zapoznawczy bo w zeszłym roku w ogóle nie trenowałem nóg ?. Ktoś ma jakiś pomysł co mógłbym dodać na dobicie jako piąte ćwiczenie? 7 godzin temu, Quake napisał: Bo żeliwo to drogie jest niestety:( Dodatkowe premie w grudniu w pracy zrobiły swoje i na spokojnie mogłem wydać parę stówek na te obciążenie, dodatkowo w tym miesiącu dokupię jeszcze z 30kg i przystopuję na jakiś czas. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 7 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Fajnie daje w palnik to ćwiczenie: I ewentualnie to samo ale odchylanie do tyłu:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Ćwiczenie jest spoko, tyle że raczej nie ogarnę tego w warunkach domowych ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 7 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 To tak jak @Quake wspomniał to samo możesz zrobić tylko odchylać się do tyłu, też lubię to ćwiczenie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 7 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Myślę, że na ten moment skupie się na tych 4 ćwiczeniach na nogi tyle, że zwiększę sobie objętość do 4 serii w każdym ćwiczeniu i będzie dobrze. Po wczorajszym "zapoznawczym" treningu jestem taki zakwaszony, że aż mam problemy z chodzeniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 7 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2021 Oznacza to że dobrze weszło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 8 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2021 TRENING #005 - PULL 8.01.2021r. Podciąganie (nachwyt) +2,5kg >>>>> 5 | 5 | 5 | 5 | 5 --- pierwsza seria rozgrzewkowa Podciąganie australijskie (nachwyt) >>>>> 8 | 8 | 8 | 8 | 8 Podciąganie (podchwyt) +2,5kg >>>>> 5 | 5 | 5 | 5 | 5 --- pierwsza seria rozgrzewkowa Podciąganie australijskie (podchwyt) >>>>> 8 | 8 | 8 | 8 | 8 Podciąganie młotkowe >>>>> 5 | 5 | 5 | Dodatkowo po treningu wleciało jeszcze lekkie rozciąganie. Przerwy między seriami 3 min, między ćwiczeniami 4 min. Zaczynam stopniowe dokładanie ciężaru, fajnie poszło jak na pierwsze dodatkowe kilogramy po przerwie. Szkoda tylko, że mam tak lipny drążek że ciężko mi idzie z tym chwytem młotkowym, ale czekam tylko na ciut cieplejsze dni to na placyku się nadrobi. ? 20 godzin temu, Quake napisał: Oznacza to że dobrze weszło ? Weszło tak, że już drugi dzień mi zakwasy doskwierają ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 9 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2021 TRENING #006 - ABS 9.01.2021r. Wznosy kolan na drążku >>>>> 12 | 12 | 12 Hollow Body >>>>> 25s | 25s | 25s Mountain Climbers >>>>> 40s | 40s | 40s Plank >>>>> 50s | 50s | 50s Scyzoryki >>>>> 40s +10 | 40s +10 | 40s Crunch Kiss >>>>> 15 | 15 | 15 +3 Przerwy między seriami 2 min, między ćwiczeniami 3 min. Dorzucone hollow body do planu i teraz wchodzi elegancko, co trening pozostaje tylko dodawać parę sekund do poszczególnych ćwiczeń i będzie ogień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 10 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2021 I jak Ci się podoba HollowBody? ? U mnie na ten moment to 3x30s to max ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi