Siwa Napisano 8 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Wzajemnie :D Graty za MU :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 8 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Braffffo :D Gonisz Gonzo gonisz, niedługo to ja będę musiał oglądać Twoje tył i starać się wyrównać tempo ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 siema:D zaraz zjem obiadem i śmigam na ogólny trening :D Wczoraj nie dałem rady porządnie ćwiczyć, zrobiłem sobie jakiś tam spontan na drążku i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 trening ogólny to jakaś masakra :D nie robiłem długich przerw bo mi się nie chciało czekać, więc tak po 1min max miedzy ćwiczeniami, uff :D Teraz jakaś kolacyjka i można chilować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 9 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Dlatego ja nie robię treningów ogólnych bo po co mi robić coś po trochu na wszystko.Robię tylko stricte te partie które potrzebuje do danego elementu np. front levera :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy Monkey Napisano 9 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Ja do tej pory nie robiłem treningów ogólnych, tak to tam sobote i niedzielę na regeneracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Chyba też zaczne robić tak jak ty Pow3r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 To zależy co chcesz rozbudować, wzmocnić. Jeżeli masz na celu rozwinąć całe ciało- trening ogólny. Jeżeli już masz chociaż małe zarysy rozbudowanego ciała i zależy Ci na np nauczeniu się Front Levera, w tedy dobrze jest robić konkretne treningi pod niego. Taki przykład ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 jakieś tam małe zarysy już są Chyba zacznę właśnie naukę konkretnych figur, tylko nie wiem jak to zrobić. Mam kompletnie olać trening np na klatkę i triceps ? Polecacie bardziej naukę figur co drugi dzie? treningowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Poprzeglądaj plany innych i wymyśl na ich podstawie rozwiązanie dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 A nie możesz łączyć jednego z drugim? Albo jeden tydzie? treningu normalnego, pojedy?cych partii a drugi tydzie? figur? Albo po prostu jak mówisz co drugi dzie? i jazda :P Chociaż ja bym wolał raczej skupić się pierw na dopracowaniu jednej figury a potem przechodzić na inne. Nie wiem czy tak nie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 hmm, może jest to jakaś myśl Jakoś za tydzien zrobie sobie test pompek , dipsów i podciągnieć i poczekam na nowy plan :P No to pierwsza figura do nauczenia : Bl (bo potrafie utrzymać w pozycji początkowej hahah) + dopracować MU :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Rób Treningi pod techniki, ale rób też podstawowe ćwiczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Trening Bl : (BackLever) Zwis w pozycji początkowej z nogami pod klatką piersiwą 6s/6s/8s Zwis w pozycji początkowej z nogami prostymi w dół 6s/8s/8s BackLever na jedną i drugą nogę 8s/8s/8s BackLever ze zmianami nóg (1 powtórzenie - lewa, prawa, obie) 4/4/4 - nie potrafie już tego utrzymać, szczególnie na obie nogi Powolne opuszczanie w BackLever (nogi nie dotykają podłoża) 8/8/8 - prawie się zabiłem :DDipsy z obciążeniem +4kg 15/10/10 Teraz ide albo na siłke albo zrobie trening z poniedziałku :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 Dzisiaj trening pod Mu : Mu z wybicia : 10/10/10 dipsy na drazku : 15/15/15 explosive pul ups 6/6/6 Chciałem jeszcze zrobić brzuch ale poczulem dziwny ból w tricepsie to sobie dziś odpuściłem, jakoś gorszy dzie? dzisiaj mam ale co mogłem to zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Dzisiaj (tj środa) był abs ! :D Jakoś bardziej jestem przekonany do szybkiego treningu brzucha , więc pożyczyłem trening od reidary : + pare dragon flagów. Fajna rzecz, czuje brzuch ogólnie. Zobaczymy czy jutro będą zakwasy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 13 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Ni mo zakwasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 13 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Ale jak dobrze trening idzie i czujesz że wchodzi to jest ok. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 zakwasów nie mam, ale coś tam czuje :P Dzisiaj plecy i biceps + trening hf zrobie sobie :D Do potem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Lutego 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 I jak HF w Twoim wykonaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Plecy i biceps zmęczone tak jak powinno być :D Mały sukces, może się wam wydawać ze bardzo mały ale mnie strasznie cieszy :D Potrafie utrzymać HF w pozycji początkowej :D Albo wczesniej ?le łapałęm drążek, albo nie wiem :D Aż sobie zdjęcie zrobilem haha :D Jest progres panowie i panie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Dorzuciłem jeszcze trening na lęd?wie i spróbowałem ćwiczenia na core , unoszenie nóg w staniu na głowie :D kompletnie nie wiem jak to robić Zapomniałem dodać, dzisiaj przy robieniu pompek z jedną ręką na podwyższeniu strasznie zabolało mnie lewe przedramie, nie wiem od czego :/ Ale pomyślałem, Kowalczyk zdobyła złoto z kontuzją a ja nie sko?cze treningu przez jakiś tam ból ? Noi wtedy już poleciałem z tematem jak z procy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Walentynki walentynkami, ale trening trzeba było zrobić ! Dziś wypadło barki i przedramie, zrobiłem wszystko : CZWARTEK: (BARKI+PRZEDRAMIę+HumanFlag) Pompki z rękoma przy biodrach 30/32/32 Zwis na jednej ręce (lewa i prawa) 10s/10s/12s Podciąganie na ręcznikach ( z tym zawsze mam problem, po paru powtórzeniach uchwyt mi puszcza i musze znowu się łapać ) 8/10/12 Pompki na piłce 32/32/32 Podciąganie za głowę 8/8/8 HumanFlag Trening: Zwis w pozycji początkowej HumanFlag 5s/5s/7s Podnoszenie do ko?cowej pozycji HumanFlag 3/4/5 Próby HumanFlag 5/5/5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 ahh, dzisiaj musze odpuścić trening, bo w sobote się lekko przeziębiłem Boli mnie głowa i gardło, więc wole sobie dać spokój, póki nie wyzdrowieje Miłego wieczoru :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 17 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Miłego, ale pamiętaj żeby się ruszać, to bardzo ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi