gonzo Napisano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Dzięki panowie :D Zobaczymy jak się będzie trenować takim systemem, pewnie w praniu będę coś dodawał itd :D Lubie się tak bawić ćwiczeniami i planami , szczególnie w czasie sesji haha :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 No taki tam odpowiedni moment. ;D Też lubię układać sobie plany, fajna zabawa i sprawdzenie swoich umiejętności planowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 1 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Tylko dobrze potrzymać trochę ten plan, bo jak się zmienia co tydzień to trudno cokolwiek obserwować :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Chyba, że po tygodniu się stwierdzi, że plan jest do niczego. xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 1 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Tak też bywa xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 No zgadza się. ;D Ale każdy trening jest dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 1 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Jedyny zły trening to trening który się nie odbył :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 1 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Woooow, ale powiedzonko :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Stare, ale na fali i trafne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 1 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Ponadczasowe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 haha , zobaczymy jak to będzie xD Przynajmniej miesiąc będe nim ćwiczył, takie mam postanowienie :D Potem jak mi się będzie podobał to dalej, jeśli nie to coś się zmieni :D Będziecie informowani na bieżąco :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 1 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 Sesja is coming , a co za tym idzie nagrałem filmik xD Oceńcie mojego HS, co moge poprawić co robie źle . Wiem, że nie jestem idealnie prosto ale staram się ! Ostatnio ogarnąłem wychodzenie do hs z dwóch nóg jednocześnie, myślę , że pomoże mi to w późniejszym ogarnianiu siłowego wyjścia Hs, albo nie xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 2 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Tak pomoże Jest git, nie trzeba poprawiać, tylko pytanie, czy chcesz robić HS, czy może HS gimnastycznego. Jeżeli gimnastycznego, to bardziej otwórz barki, wyprostuj nogi, jedna przy drugiej, lekko schowaj klatkę i nogi lekko do przodu, tak, żeby razem wszystko było w jednej linni. Ale jest git, trzymasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Gimnastyczny jest taki idealnie prosty, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 2 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Popatrz sobie u wujka google, gymnastic handstand tylko nie ogarniam, dlaczego wszędzie dziewczynki tam są, co to kurde, fetysz jakiś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Haha, xd Po porstu ten prosty jak świeca jest gimnastyczny bo typowo utrzymuje się go poprzez równowagę, a pozostałe bardziej utrzymuje się siłą, czyli te nasze HS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 Ahh musze się pochwalić , zdałem sesje z fizjologii za pierwszym podejściem :D A co do HS, nie ogarniam jak można robić ten gimnastyczny, nie wiem jak się tak ułożyć :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 3 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 No to gratulacje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Dzięki Nie dodawałem wpisu, bo dużo się u mnie działo ostatnio... We wtorek zrobiłem trening (pon+wt) 2 krok ze skazanego 3x12 ( to jest dla mnie magia, ćwiczenie niby dla początkujących, ale gdy robiłem je 5 sek na jedno powtórzenie to czuje plecy do dziś 2 krok mostku ze skazanego 3x30 powtorzen ( kolejne niby proste cwiczenie, magia W tym tygodniu ćwicze planem A , bardziej opłaca mi się łączyć dwa treningi w jednym dniu, ale zobaczymy jak to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 5 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Dobrze nie przestajesz trenować. HS gimnastyczny sam przyjdzie z czasem po trenowaniu zwykłego HS. Tak było u mnie i u Berna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Siema :D Trening ! Dziś piątek , zrobiłem więc trening z czwartku i środy (fuck logic xD ) Troche zimno na dworze, więc bieganie i solidna rozgrzewka :D Trening skazany: 8/8/8 Uff, co za trening xD Od nastepnego tygodnia lecim starym planem, wtedy będzie o czym pisać Zrobiłem jeszcze próby hs, tiger hs nogi przy scianie i rozciaganie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkyWay Napisano 6 Lutego 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Jak tak popatrzyłem na Twój plan to widzę, że podpatrzyłeś trochę ćwiczeń ode mnie z planu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 8 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 No tak :D troche podpatrzyłem :D Nie robiłem wpisów boooo, w sumie nie wiem, nie chce mi sie szukać wymówki. Miałem czas ale olewałem to :P Barki : 3 krok ze skazanego ? albo 2, 3x80sek Brzuch : 3x8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2015 Sobotni trening : Klatka +nogi nogi przysiady z asystą mega wolne, 3x 15 Klatka luźny trening, były szerokie pompki, były diamenty, było pompki z "rozsuwaniem rąk" . Dzisiejszy Trening : Tydzień B, a więć techniki !HS : Próby hs (1h), spiczaga maksim 4x6 (lędźwie czuje ) Nie wiem jeszcze jak ćwiczyć hs niż przez próby i spiczage Na dziś to tyle, pozdro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Lutego 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 HS, jak potrafisz coś ustać, to tylko próby. Nie ma co kaleczyć innymi ćwiczeniami przygotowującymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi