Marcinv94 Napisano 31 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Macie może jakieś pomysły na koktajle białkowe ? Pomyślałem sobie że na forum przydałoby się parę przepisów takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 31 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Mój standardowy koktajl po treningowy : - 2 banany -250ml mleka -Jogurt naturalny 300-350ml chyba -łyżka dzemu brzoskwiniowego/truskawkowego -Danio brzoskwiniowe/truskawkowe Miksuję blenderem i można pić, siada około 0,5-,07 litra z tego wszystkiego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 31 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 Kiedyś znalazłem w necie taką stronkę: http://malywielkiswiatewla.wordpress.com/2012/06/15/kilka-przepisow-na-shake-proteinowy/ Jest tu kilka przepisów, przy okazji: co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzySiek8128 Napisano 31 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2014 r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szarak98 Napisano 2 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Ja robię podobny do tego wyżej , m.in. banan , 250 ml mleka (0.5%), 100 g twarogu chudego , 50 g płatków owsianych , łyżka cukru (inaczej będzie gorzkie), wrzucam to w blender i miksuje. Jest w postaci jogurtu i wg. mnie jest bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agencjusz Napisano 4 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 30g białka czekoladowego, 50g płatków owsianych zmielonych, 200g mleka, małe espresso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ake Napisano 20 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Moja propozycja podobna do propozycji Szaraka. 300ml mleka. 100g płatków owsianych. 1 cały banan. 150g twarogu chudego 0%. Wszystko miksujemy. Można również dodać 25-30g orzechów/wiorek kokosowych. Ale wtedy to juz nie będzie się za bardzo nadawać na posiłek po treningu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 21 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Według was taki koktajl można walić jako posiłek np na śniadanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 21 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 zalezy jaka dieta jak masa to troochu slabo, no chyba ze mamy tam jakiegos zboza nasypane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ake Napisano 21 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Jeśli zmieścisz się z jedzeniem po dodaniu tak sytego posiłku to czemu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 22 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 No właśnie dziś na próbę zjadłem i dwa banany to za dużo bo jest zbyt gesty xd płatki owsiane też były. Zjeść zjadłem ale nie czułem się syty jak po omlecie z 5 jajek xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 22 Maja 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Quake Ty ektos czy kto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi