Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zolnierz36 Napisano 27 Stycznia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 (edytowane) Zakładam dziennik po otrzymaniu planu treningowego od Dynloth. Mój plan treningowy wygląda następująco: TRENING FBW - Trening A Przysiady wykroczne 12/12/12 (każda seria na obie nogi, czyli 12 lewa i 12 prawa x3) Falling Tower 8/10/12 Przysiad z wyskokiem 8/10/12 Dipsy 5/5/5/5/5 (Gdy braknie mocy, aby dokończyć powtórzenia, to chwila oddechu i dobij do końca) Pompki z rękoma szeroko 12/12/10/10/12 (Łokcie muszą być w kącie ostrym z tułowiem, nie może być 90 stopni między tułów/łokcie) Pompki diamentowe 8/8/8/8/8 (Gdy braknie mocy, aby dokończyć powtórzenia, to chwila oddechu i dobij do końca) Podciąganie podchwytem 3/3/3/3/3 (Gdy braknie mocy, aby dokończyć powtórzenia, to chwila oddechu i dobij do końca) Podciąganie nachwytem 3/3/3/3/3 (Gdy braknie mocy, aby dokończyć powtórzenia, to chwila oddechu i dobij do końca) Brzuszki do pozycji V 12/12/12 Mountain Climbers 30s/30s/30s TRENING FBW - Trening B Siad Krzesełkowy 30s/35s/40s Wykroki w bok 12/12/12/12 Przysiad z wyskokiem 8/10/12 Pompki Szwedki 14/14/14 (Gdy braknie mocy, aby dokończyć powtórzenia, to chwila oddechu i dobij do końca) Hindu PushUp 8/8/8/8 Pompki z nogami na podwyższeniu 8/8/8/8 (Gdy braknie mocy, aby dokończyć powtórzenia, to chwila oddechu i dobij do końca) Podciąganie nachwytem szeroko 3/3/3/3/3 (Gdy braknie mocy, aby dokończyć powtórzenia, to chwila oddechu i dobij do końca) Podciąganie podchwytem zamkniętym 3/3/3/3/3 (Gdy braknie mocy, aby dokończyć powtórzenia, to chwila oddechu i dobij do końca) Crunch Kicks 12/12/14 Hollow Body Knee Raises 30s/30s/30s Edytowane 27 Stycznia 2021 przez zolnierz36 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 No i super decyzja, motywacja wzrośnie na pewno ? Powodzenia! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 27 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 Siema i powodzenia :) Swoją drogą ciekawa nazwa dziennika, taka ksywka, czy uważasz że powinieneś zrzucić parę kg? :) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierz36 Napisano 27 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 Zdecydowanie powinienem zrzucić parę kilo. Moja waga, przy której czułem się najlepiej to 77 kg. Niestety splot pewnych wydarzeń spowodował, że dobiłem do 97 kg. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaCC Napisano 27 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 Powodzenia i wytrwałości w dążeniu do swoich celów. ? 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 27 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 Przy wzroście 180, jak widzę w profilu? :) No to dobre żywienie i waga spadnie :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierz36 Napisano 27 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 Wczoraj wykonałem trening A. Lekko nie było. Trening zajął mi ponad godzinę. Trochę długo gdy trening robi się jednocześnie zajmując się dziećmi ale się udało. Mam nadzieję, że dadzą mi dalej ćwiczyć ?Falling Tower nie wykonałem w zakładanej ilości powtórzeń. Zrobiłem trzy serie po osiem powtórzeń. Troszkę przy podciaganiu nachwytem zabrakło siły ale trening wykonany. A dziś zakwasy? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 Zakwasy znak nadejścia masy :d Ciesz się póki są, bo później już się nie będą pojawiać ? Dzieci mają wzór do naśladowania ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierz36 Napisano 27 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 Mekso tak, wzrost 180. Nad żywieniem pracuję. Narazie odsatwione słodycze? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 27 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 Witaj to już dobrze, kolega mój stracił tak kilka kg ? powodzenia kolego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierz36 Napisano 27 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 (edytowane) Z tego etapu zaczynam. Edytowane 30 Stycznia 2021 przez zolnierz36 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 27 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 No i super, efekt będzie bardziej widoczny. Mocno kibicuje ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 27 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 Świetnie! Zrób jeszcze sobie zdjęcie z boku i z tyłu - będzie lepiej później porównać. A będzie co porównywać bo będziemy o to walczyć. ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu Napisano 27 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 Powodzenia! :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drzymek Napisano 27 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 Życzę powodzenia i wytrwałości, sam zaczynam wiec trzymam kciuki że i tobie się będzie pomalutku do przodu układało ! ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Admin PD Napisano 27 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2021 No z taką motywacją to się musi udać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierz36 Napisano 28 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Dzięki za motywację do treningów. Dziś wykonałem trening B. Poszło dużo lepiej niż przy pierwszym treningu. Zajął mi mniej czasu i wydaje mi się, że był łatwiejszy. Trochę siły brak przy podciąganiu ale trening wykonany w 100% zgodnie z planem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Czy nie było za lekko? ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierz36 Napisano 28 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Nie było za lekko tylko lżej niż poprzedni trening. Ten trening też mnie zmęczył. Trening B wydaje się bardziej przyjazny dla mnie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Bo już się obawiałem że za lekko i będzie trzeba utrudnić. ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 28 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Podciąganie najtrudniejsze chyba jest dla wszystkich z początku. Będzie tylko łatwiej już ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierz36 Napisano 28 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Dziś przy podciąganiu bardziej chwyt puszczał niż brakowało siły. Poprzednio chwyt był dobry ale siły było brak. Nie wiem czym to jest spowodowane? 16 minut temu, Dynloth napisał: Bo już się obawiałem że za lekko i będzie trzeba utrudnić. ? Narazie jest ok. Wystarczająco trudno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Zapodaj sobie magnezję może pomoże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 28 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Zależy czy puszcza chwyt przez brak siły czy się dłoń poci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierz36 Napisano 28 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Wydaje mi się, że jedno i drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi