Quake Napisano 28 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 No to tak jak Dynloth mówi warto zainwestować w magnezję. Grosze to kosztuje A chwyt jest o wiele wiele lepszy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApeXxX Napisano 28 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Ewentualnie możesz też próbować dodatkowo sobie wzmocnić chwyt. Ręcznik na drążek powiesić, złapać się za dwa końce i trzymać się tak w zwisie. Chwyt powinien się wzmocnić też ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 28 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Chwyt i przedramię będzie miało mocna pompę mięśniową ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierz36 Napisano 28 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2021 Dzięki za rady. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 29 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2021 Moc z Tobą! :) 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierz36 Napisano 30 Stycznia 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2021 Dziś zrobiony trening A. Jakoś lepiej mi poszło tym razem. Znowu problem pojawił się z chwytem przy podciąganiu nachwytem. Magnezja niewiele pomogła, więc myślę że muszę popracować nad siłą chwytu. Falling tower dziś znowu w 3 seriach po 8 powtórzeń. Reszta wykonana zgodnie z planem. Chyba dziś byłem bardziej wypoczęty przed treningiem bo tak jakoś lepiej się czuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 30 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2021 Z każdym treningiem będzie lepiej ? chwyt tez się wzmocni więc cały czas do przodu ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Admin PD Napisano 31 Stycznia 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2021 Kwestia czasu, który i tak upłynie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierz36 Napisano 1 Lutego 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2021 Dziś zrobiony trening B. Pomimo niewyspania i ogólnego zmęczenia wykonany w 100%. Nawet podciąganie bez większych problemów. W ostatnich seriach podciągania nachwytem i podchwytem wysiadły dłonie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Lutego 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Super, a ogólnie jak się czujesz po treningu? Mięśnie "spuchnięte"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 2 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Tez miałem problemy z chwytem z tego co pamiętam, ale samo później się poprawiło:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierz36 Napisano 2 Lutego 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 Po treningu czuję się dobrze, zmęczony, mięśnie "spuchnięte" a najbardziej przedramiona. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 2 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2021 No to wszystko w normie, czekamy na progresy ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drzymek Napisano 3 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 Powoli, systematycznie do przodu ? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Lutego 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2021 "Kropla drąży skałę nie siłą, lecz ciągłym padaniem" - Owidiusz (43 p.n.e. - 17 lub 18 n.e.) O taki cytat mi się nasunął ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierz36 Napisano 4 Lutego 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Trening A wykonany. Było ciężko, sił brak z powodu zmęczenia i niewyspania ale trening wykonany zgodnie z rozpiską. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 4 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2021 Takie dni niestety tez się zdarzaja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drzymek Napisano 6 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Oj zdarzają się właśnie takie dni tak jak kolega wyżej napisał ale nie ma co, trening trzeba zrobić, nigdy lekko nie będzie. ? Zacytuje sobie słowa Mariusza Pudzianowskiego bo troszkę dają motywacji. "Trzeba wyznaczyć sobie cel i konsekwentnie do niego dążyć. W życiu nie ma dróg na skróty. Czasem jest ciężko, ale nie wolno zrezygnować. Za to, gdy już dojdziesz tam, gdzie chciałeś, możesz mieć chwile satysfakcji. Wiesz ile jesteś wart" - Mariusz Pudzianowski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierz36 Napisano 6 Lutego 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Dziś zrobiony trening B. Wszystko zgodnie z planem wykonane. Byłem wypoczęty i wydaje mi się, że mega zmotywowany a jednak nie czułem się jakoś specjalnie zmęczony po treningu. Nie wiem czemu, może jednak nie przyłożyłem się do wykonania ćwiczeń ?Sam nie wiem. Wydaje mi się, że wszystko robiłem jak trzeba. ??♂️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Lutego 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 No to możemy spróbować utrudnić trening, tak abyś po treningu czuł że była moc i dałeś z siebie 110%. Próbujemy? ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierz36 Napisano 8 Lutego 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Może narazie nie? dziś w trening A. Dziś czuję, że na tym treningu dałem z siebie wszystko, jestem zmęczony ale i zadowolony. Wszystko zgodnie z planem, tylko nadal dłonie i przedramiona płoną po treningu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 8 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2021 Jak jest zadowolenie po treningu to znaczy ze trening udany. Oby same takie były:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierz36 Napisano 10 Lutego 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Dziś zrobiony trening B. Przerwy pomiędzy seriami 1 minuta a pomiędzy ćwiczeniami 2. Dziś się naprawdę zmęczyłem. Tradycyjnie już płoną przedramiona i dłonie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 10 Lutego 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Juz bakcyla treningowego złapałeś? ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierz36 Napisano 10 Lutego 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 Chyba powoli łapię ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi