mcfinn Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Chcialem zaproponowac taka mala lekture.nie za duza i po polsku:)ale za to tlumaczy co to jest podpor przodem,wspiecie na drazek i jak prawidlowo technicznie wykonac przetoczenie na drazku a wymachy przod/tyl prawidlowo wykonane urywaja barki:)ksiazeczka jest podrecznikiem na akademiach wychowania fizycznego i pochodnych.dostepna na chomiku i w bibliotekach uniwersyteckich i innych.czasem warto poznac podstawy zanim przejdzie sie do trudniejszych elementow;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Masz ją w .pdf-ie, czy fizycznie? Jeżeli .pdf to jakieś ?ródełko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 tylko fizycznie ale w pdfie widzialem na chomiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 10 Lutego 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 ogarnąłem sobie już w pdf-ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 i jak ci sie podoba?:)wrzuc jakas opinie dla innych,moze bardziej zacheci:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Napisano 1 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Masz ją w .pdf-ie, czy fizycznie? Jeżeli .pdf to jakieś ?ródełko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 1 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Kurde a ja uwierzyłem, że mcfinn wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 1 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2015 Ja to samo pomyślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 2 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Ach te stare czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Wiecie, że ja też. Mcfinn zajął się rodziną, ale ćwiczy co nieco, zagadam do Niego może do nas wpadnie raz na jakiś czas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi