Gwarka Napisano 8 Października 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2021 Cześć ? Lat 37, 156cm wzrostu Od prawie 3 lat trenuje pole dance, z przerwami na początku (pewnie z powodu braku efektów wow?). Od ok. Roku regularnie, staram się bez wykrętów ? Probuje wzmocnić chwyt i ręce, ponieważ z grupa próbujemy swoich sił w biegach typu OCR, Runmaggedon. Z powodu wzrostu (156cm), musze nadrobić sila i wyskokiem bo do wielu przeszkod ledwo sięgam. Plan jest by przejść je kiedys bez pomocy ?? W tym miesiącu zaczęłam trenować dodatkowo szarfę i koło. Problematyczne partie, pewnie jak u większości kobiet ?, brzuch i boczki. Nijak nie mogę stracić nadmiaru tkanki tłuszczowej w tej partii ? Od lutego nie jem mięsa, nie jest to żaden weganizm, ale po prostu mnie odrzuciło od mięsa. Staram się słuchać swojego organizmu. W związku z dużą ilością wygięć na treningach mam problemy z odcinkiem lędźwiowym ☹ moze znacie jakieś codzienne ćwiczenia żeby rozluźnić ta czesc kręgosłupa? Moj fizjo mowi ze musze wlasnie wzmocnić brzuch, i niestety wiem ze ma rację ? Miło Was poznać ? 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Października 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2021 Witaj Gwarka, wzmocnić brzuch i rolować i rozciągać prostowniki kręgosłupa. ? Jeżeli interesowałby Ci plan treningowy, to chętnie pomogę. Skąd pomysł na OCR i Rummaggedon? Przygotowania do ninja warrior? ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 11 Października 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2021 Witaj w ekipie I jak Ci się podoba Pole Dance? Łapy pewnie wzmocnione fest po 3 latach treningów. ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 11 Października 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2021 Czyli gimnastyka powietrzna, no i pięknie. Miło popatrzeć na takie efektowne figury. ? Witamy:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwarka Napisano 11 Października 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2021 Godzinę temu, Dynloth napisał: Witaj Gwarka, wzmocnić brzuch i rolować i rozciągać prostowniki kręgosłupa. ? Jeżeli interesowałby Ci plan treningowy, to chętnie pomogę. Skąd pomysł na OCR i Rummaggedon? Przygotowania do ninja warrior? ? Z tym brzuchem to wiem ?? tylko ta partia ciała jest dla mnie najtrudniejsza. Co do planu dzięki ?pewnie kiedyś. Musze popracować nad konsekwencja i systematycznością ? bo bez tego żaden plan nie pomoże. Wciągnęła mnie przyjaciółka, jako wyczyn roku, na trasę Intro open. Bo ja nie znoszę biegać ?? no i tak zostalo ze wpadła Korona w tym roku, i przygotowujemy się do Classica open w przyszłym i bardzo bym chciała pobiec w Elite choćby Rekruta. Ale jak pisałam, jestem niska i musiałabym nadrobić sila i mocnym wyskokiem chyba ? Ninja Warrior ??? to bylby wyczyn życia ??? Próbowałam juz wielu planów, w żadnym nie wytrwałam. Stąd pewnie efekty są, ale słabe i musze dluuuuuugo nad nimi pracować ? Godzinę temu, Banan napisał: Witaj w ekipie I jak Ci się podoba Pole Dance? Łapy pewnie wzmocnione fest po 3 latach treningów. ? Uwielbiam ? Łapy żadna rewelacja, bo regularnie od roku dopiero. Jak zaczęłam teraz szarfę i kolo to jednak odczuwam że przedramiona słabsze. Na szczęście bez zakwasów i bólu tylko skurcze w czasie treningu. Ciężko jest mi się przełamać i trenować w domu pole dance, mimo ze rurka stoi. Dostęp do lekcji online tez jest. Mysle, ze jak w końcu włącze pełny bieg to wtedy będzie można mówić ze łapa fest ? Banan, Ty też trenujesz pole dance? Jakimi ćwiczeniami wzmacniasz brzuch? ? dzięki ? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 11 Października 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2021 No dokładnie tak jak mówisz trzeba wejść w ten rytm i będzie bajka. Bo tak to ciężko pierwszy krok wykonać ? Samozaparcie wzmocnić i ogień ? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 12 Października 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2021 Witaj, zrobisz pierwsze kroczki w stronę celu i dalej już pójdzie ? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwarka Napisano 12 Października 2021 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2021 Dzięki Quake i Trip ?? zatem biorę rozbieg ?? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 13 Października 2021 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2021 Zakładaj dziennik treningowy to Cie będziemy motywować i wspierać ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Października 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2021 Dziennik treningowy pomaga w motywacji więc jak najbardziej warto. ? OCR fajna sprawa, muszę kiedyś spróbować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Napisano 22 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2022 W dniu 8.10.2021 o 10:57, Gwarka napisał: Cześć ? Lat 37, 156cm wzrostu Od prawie 3 lat trenuje pole dance, z przerwami na początku (pewnie z powodu braku efektów wow?). Od ok. Roku regularnie, staram się bez wykrętów ? Probuje wzmocnić chwyt i ręce, ponieważ z grupa próbujemy swoich sił w biegach typu OCR, Runmaggedon. Z powodu wzrostu (156cm), musze nadrobić sila i wyskokiem bo do wielu przeszkod ledwo sięgam. Plan jest by przejść je kiedys bez pomocy ?? W tym miesiącu zaczęłam trenować dodatkowo szarfę i koło. Problematyczne partie, pewnie jak u większości kobiet ?, brzuch i boczki. Nijak nie mogę stracić nadmiaru tkanki tłuszczowej w tej partii ? Od lutego nie jem mięsa, nie jest to żaden weganizm, ale po prostu mnie odrzuciło od mięsa. Staram się słuchać swojego organizmu. W związku z dużą ilością wygięć na treningach mam problemy z odcinkiem lędźwiowym ☹ moze znacie jakieś codzienne ćwiczenia żeby rozluźnić ta czesc kręgosłupa? Moj fizjo mowi ze musze wlasnie wzmocnić brzuch, i niestety wiem ze ma rację ? Miło Was poznać ? Siemanko jak postępy? :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwarka Napisano 22 Kwietnia 2022 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2022 1 godzinę temu, Michal napisał: Siemanko jak postępy? ? Cześć progres jest. Na 2022 dalam sobie cel dojście do handspringa w pole dance, no i się udało. Teraz muszę wzmocnić pozycje i doszlifować wejście do pozycji nowy cel: stanie na rękach. Wiec wzmacniam barki, ramiona i brzuch wrzucam sobie codziennie plan do wykonania poza treningami pole czy szarfy. Jak czyje zmęczenie organizmu to rozciąganie chociaz. Dorwałam w bibliotece książkę Siła bez siłki Mark Lauren i studiuje a żeby się nie nudzić codziennie zmieniam ćwiczenia na dane partie ciała, albo sposób ich wykonywania Taki samouk trochę ze mnie, więc daaaaaleka droga przede mną, ale nigdzie mi się nie spieszy pogoda dopisuje wiec probuje się zmobilizować do treningów na powietrzu z rana ale chyba przez treningi brakuje mi snu. To normalne że nie mogę się dobudzić rano i potrzebuje więcej spać? No i są dni kiedy się nie chce ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 22 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2022 No chyba większość osób ma ten problem ? Spróbować możesz ZMA, Ashwagandha i Melatonina. Powinno pomóc wstawać lepiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 22 Kwietnia 2022 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2022 Halo halo A gdzie dziennik treningowy obiecany? Ja bym chciał obserwować Twoje poczynania treningowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi