jomiskin96 Napisano 22 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Siema co jecie w szkole ? pytam ponieważ przejadł mi się już ryż z kurczakiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 22 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Makaron. :D Serek wiejski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jomiskin96 Napisano 22 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 makaron z ? :D Właśnie co do serku wiejskiego z jakiego dyskontu polecasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reidar Napisano 22 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Makaron do szkoły? :D Nigdy w sumie nie próbowałem... Ja preferuje różnego typu sałatki w szkole :P Kupa bananów, jabłek, serek wiejski zawsze super. Z Włoszczowy ja osobiście jadam. No i tona kanapek xD Ciemne pieczywo z ziarnami znalazłem ostatnio w sklepie i jest wyśmienity :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jomiskin96 Napisano 22 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 mi podpasowały bułki z ziarnami z biedry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwiązanie Siwa Napisano 22 Marca 2014 Rozwiązanie Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2014 Do szkoły można brać wszystko. Ja np. w zeszłą sobotę na zajęciach miałam białkowe naleśniki, a w niedzielę makaron pełnoziarnisty spaghetti z filetem z kurczaka pokrojonym w kostkę i usmażonym w przyprawach + przecier pomidorowy i kukurydza z puszki :D Jeśli nie ma się czasu na pichcenie, to mogą być przecież zwykłe kanapki + banan i serek wiejski. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Marca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 W szkole możesz normalnie jeść, a po szkole wartościowy posiłek i na drążek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 23 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 zaleznie od czasu na zjedzenie:)jak malo to serek wiejski+grahamka+duze danio a jak wiecej czasu to pudelko i co tylko dusza zapragnie:)soczewica,kanapki itd itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 23 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Z tym danio to też bym tak nie szalała za bardzo, np. starsze osoby lub osoby z podwyższonym poziomem cholesterolu nie mogą go jeść, bo rozdrobnione prez homogenizację cząsteczki tłuszczu przenikają od razu do krwi, nie trawią się przez co odkładają się w naczyniach krwionośnych w formie tłuszczu. ale to tak bardziej w ramach ciekawostki A i do kanapek nie używaj margaryny jeśli już smarujesz to prawdziwym masłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 23 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 dobrze wiedziec o tym danio:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 23 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Więęec Sylwia, rekomendujesz ten kalkulator do diety? Kiedyś mówiłaś coś o nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jomiskin96 Napisano 23 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Danio nas zabija :d Tak smaruję masłem :P a wasze ulubione kanapki to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 23 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 grahamka+poledwica sopocka z malej masarni:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 23 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 U mnie standardowo bułka z biedronki z ziarnami z sałatą lodową, serem i filetem z kurczaka albo schabem zależy co tam sobie upiekę :D Czasem daję masło :D @ScyTher, polecam. Ja niestety liczę kalorie :P No i jest chyba tu największa baza produktów, znajdziesz wszystkie marki, produkty z każdego sklepu (tylko raz mi się zdarzyło, że musiałam sama wpisywać). No i to działa podobnie jak portal społecznościowy. Dodajesz znajomych, możesz pisać bloga, posty, "przewiduje" w jakim czasie uzyskasz daną wagę itp itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Marca 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Może wyciągniecie coś z tego arta: http://uliczny-trening.pl/articles.php?article_id=35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jomiskin96 Napisano 24 Marca 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Tak btw do diety w biedronce banany po 3.50 za kg :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 24 Marca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Ja tam lubię kanapki "chłopskie", mama czasami robiła mi kanapki z grubym usmażonym (lub upieczonym) kawałem mięcha, np schab czy pierś drobiowa. Do tego jakiś ketchup i do roboty się szło xDD No dzisiaj sobie kupiłem banana : O, między lekcjami... wprowadzili system chipów, ale tyle to daje co zeszłoroczny śnieg xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Stycznia 2021 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2021 Pytanie zostało rozwiązane, lub wyjaśnione. - Temat zostaje zamknięty. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi