master647 Napisano 12 Maja 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Można tutaj wrzucać filmiki ze swoimi wyczynami jak również najlepszych zawodników na świecie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Lipca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 To ja dodam swój filmik. ForTiTudo Street Workout - początki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 20 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Jak myślicie fejk czy nie?xDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 20 Lipca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Hmm ,myślę że nie. ;p A poza tym, było. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 20 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Jak zwykle nie ogarnąłem xDD ale ja myslalem ze tak sie nie da ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goku Napisano 20 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 21 Lipca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Cytat tedzio12 napisał(a): Jak zwykle nie ogarnąłem xDD ale ja myslalem ze tak sie nie da ;p x Haha Bo tak się nie da. To jest niemożliwe. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mershero Napisano 23 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Nie związany typowo z SW, ale motywuje nieziemsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Street Napisano 25 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Trzeba Zapie**alać , żeby coś osiągnąć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReggaeMan Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Trenowałem wcześniej parkour, bo tam nie potrzeba dużej siły, wystarczy być zwinnym.Rok temu miałem upadek gdy przeskakiwałem przez barierkę.Robiłem to już wiele razy, ale właśnie wtedy zahaczyłem o nią palami od nóg.Straciłem równowagę i spadłem z około półtora metra żebrami na kolejną barierkę odbiłem się od niej i tymi samymi żebrami upadłem pó?niej na ziemię.Ból był okropny i musiałem chodzić pochylony.Po dwóch tygodniach gdy ból podczas chodzenia minął, wracałem tam i próbowałem wrócić do formy.Po kolejnym tygodniu przeskoczyłem tą cho**rną barierkę, ale zaprzestałem dalszych treningów.Sam nie wiem czemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 26 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Twój organizm uraził się po ostatnim wypadku i boi się kolejnego, to normalne. Taki system zabezpieczenia przez organizm. Może dlatego. Ten filmik dobrze motywuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Lipca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 A tu mamy filmik podesłany od Rafal96. http://www.youtube.com/watch?v=__xT8gZT0ak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReggaeMan Napisano 1 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Odświeżamy temat :) Po tym filmiku już chyba nigdy nie powiem, że nie dam rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Street Workout jest moją pasją. Ode mnie filmik z urodzinowego treningu mojego Championa Adama Raw'a. EDIT// Niestety filmik został usunięty.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Motywacja chłopka 13 letniego który poświęcił się mieszanym sztuką walki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 6 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Jedni z lepszych zawodników SW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 8 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 17 latka, może Nas zmotywować. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 8 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 ahaaaa okeeey ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 9 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Szale?stwo. :d Tu trzeba mieć dobrą psychikę, żeby dopingować swoje mięśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 9 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Te ruskie to pojeba?ce xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Ja bym to nazwał Mistrzostwo! Chłopak osiągnął już maks, umie wszystko. A podoba mi się, to, że nie trzeba mieć sylwetki jak Adam Raw, żeby robić takie rzeczy jak On. Wielki szacunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livetoride Napisano 22 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Siema Teraz cos ode mnie jak zaczynalem swoje MuscleUp (filmik jest niepubliczny krecony specjalnie na forum uliczny-trening) http://www.youtube.com/watch?v=Og268aQKXSs&feature=youtu.be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrobot1 Napisano 22 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Ja nawet nie zrobie tak jak Ty na początku za 1 razem ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livetoride Napisano 22 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Moj kumpel tez mial ten problem ale nauczyl sie sposobem takim ze z poczatku wybijal sie nogami z ziemi i w przeciagu 3 tyg jakos ogarnol MuscleUp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 24 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 ładnie. A tu mamy 30 technik z nazwami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi