marcing131 Napisano 15 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Siemka. Po przeczytaniu wszystkiego w pyt/info i kilku innych działów postanowiłem sie przywitać już tak oficjalnie. Mam 33 lata i na początku zastanawiałem sie czy wogóle zacząć SW. Po ułamku sekundy znałem odpowied¼ - jasne że tak:). Wychodze z założenia że na sport nigdy nie jest za pó¼no. Teraz moze jak to sie zaczeło. Rok temu ważyłem 93kg :d(179cm wzrostu) i z racji tego że musiałem zmieścić się w gajer na komunie córki trzeba było poczynic jakieś kroki. Miesiąc FBW 1.5godz dziennie tak że nie było miejsca z którego nie płynął by ze mnie pot;). No i udało sie prawie 10 kg mniej. Gajer pasował. Metabolizm na tyle się ruszył ze do grudnia 2013 było razem już 16kg mniej bez ćwiczeñ. Ale potem świeta i wiadomo ciasta i obrzarstwo. Jednak przez cały styczeñ chodziła za mną myśl że szkoda by było zmarnować ubytku tylu kilo, wiec... ... w luty 2014 postanowiłem zrobić drugi raz A6W (pierwsz raz kilka lat wcześniej)+ plank i side plank. Jako że drążek już miałem postanowiłem go odkurzyć. Pod koniec A6W zaczełem się podciągać (tzn opuszczać bo z wagą 85 kg dawałem rade 3 razy sie podciągnąć)i robić pompki. Æwiczylem z plnem 50podciągnieć i 100pompek. Po niecałych 2 miesiącach z 8 opuszczeñ zrobiło sie 10 podciągnieć nachwytem:). Po skoñczeniu A6W doszły jeszcze nogi a na brzuch zaczełem robić ABS2. Mam taśmy i gryf z obciążeniem 100kg. Do ćwiczeñ dołączyłem obwody z żelastwem i tasmami. Po zagłebieniu sie w świat SW, żelastwo sie kurzy a tasmy są w szafie(kiedyś napewno sie przydadzą) Nie mam super diety ale jem z głową. Moge powiedzieć że zaraziłem zdrowszym odżywianiem jedną osobe, a drugą ćwiczeniami, więc na poczatek nie jest ¼le:D. Plan jakim ćwicze domaluje tu w wolnej chwili. Także jeszcze raz witam wszytkich, chętnie zasile szeregi po 30tce :D zapomniałem dodac obecnie waże 72 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 15 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Siemka, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 15 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 SIemanko i powodzenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 15 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Marcin Witamy Cię dokładnie na sport nigdy nie jest za pó¼no a SW to piękny sport wymagający siły, gibkości i przede wszystkim zdrowego rozsądku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 15 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Możemy zrobić dział dla 30- latków też się kwalifikuję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinv94 Napisano 15 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 uuu szacunek za podjęcie walki ) powodzenia i wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekrm Napisano 15 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Cześć Ten dział dla 30+ to niezły pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 16 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 witam kolejnego "dziadka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokoss Napisano 16 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Siema :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Pow3r Napisano 16 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Poczułem się jak szczyl XD A tak serio to witam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 17 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merz Napisano 17 Lipca 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 siemanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi