Jump to content
Workout Athletes

nie chce mi sie trenowaæ :c

karamba
 Share

Recommended Posts

• Replies 33
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kryzys ostatnio też miałem ale stwierdziłem że na pewno nie przestanę ćwiczyć żeby nie być po prostu słabym Czasami trzeba zrobić krok w tył żeby zrobić dwa do przodu Dajesz dalej żeby zrobić jeszcze większy progres

doprecyzuje problem : chodzi o to, ze trening z wykluczeniem momentow gdzie cialo zwisa na lapach ktore go podciagaja, wyrzucaja itd to nie trening :c nadal boli mnie reka, miejsce przy klykciu (chyba tak to sie nazywa - ta dosc wystajaca kosc, na boku lokcia i skierowana w strone ciala). po paru podciaganiach albo przy freestylach bol nie daje cwiczyc, a ustepuje po dniu jak juz wgl nie uzywam elementow podciagania. I zastanawiam sie czy wgl nic totalnie nie robic przez chociazby tydzien, czy kuzwa nie wiem, to raczej nie jest lokiec tenisisty tylko bardziej jakies naciagniecie, uszkodzenie, bo bol nie jest ciagly tylko przy wysilku i im dluzej sie nie podcciagam tym bolu nie ma bardziej (ddajmy na to boli mnie nawet przy myciu wlosow, a jak jest przerwa to praktycznie wgl przy niczym). Biore troche ibuprom, smaruje jakims Dicolac czy ketonalem, ale duzo nie zmienilo, bo to male badziewie sie pojawilo (akurat mialem jeszcze triceps naciagniety i biceps). Mozliwe ze zlapalem to azem z bicepsem, z tym ze on juz chyba nie boli. w kazdym razie moglbym robic tren bez drazka ale to bez sensu