przetak16 Napisano 13 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Witam wszystkich mam 16 lat 173cm wzrostu i 61kg wagi cwicze 3 razy w tygodniu. Przeczytałem sporo artykułów więc zrobiłem ją sam. Chce zacząć od malych kalorii i jak waga będzie szła do góry to zostawić. I mam pytanie ile w miesiącu ma wzrosnąć waga i czy dobrą dietę zrobiłem? Godzinami się nie sugerujcie bo są przykładowe. Pozdrawiwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 13 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Imo dieta na której nie zrobisz masy po pierwsze za mało kcal po drugie 15:00 sama pierś z kurczaka i niby tym masz mase zrobić ? Daj albo zapłać komus niech Ci ułoży pożądna diete Dieta powinna być wyliczona tak że masz wszędzie mniej więcej po równo Białka/węgli/tłuszczy a tutaj masz taki rozpierdziel że nie wiadomo o co chodzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 13 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Specjalistą od diety to ja nie jestem ale dieta troszkę kosmiczna delikatnie mówiąc. Tego Kurczaka co pisał piet to połącz z ryżem jako jeden posiłek. Bo ja sobie nie wyobrażam zjeść jedno jajko na miękko i do tego 100g ryżu i to jeszcze naturalnego Tak jak pisze Piet jeśli nie masz doświadczenia odpuść sobie i zapłać za profesjonalna dietę która będzie dobrana pod ciebie i pod twoje oczekiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 13 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 13 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 eee zoott 250 gr 55gr bialka? to ja takie cos chce:) a tak serio chlopaki maja racje,otworz okno,wywal ta diete,zamknij okno i albo poczytaj jeszcze troche nt albo znajdz kogos doswiadczonego ktory ci ulozy odpowiednia diete z rozkladem czasu,zroznicowaniem posilkow itd itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przetak16 Napisano 13 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Wiem ze malo kalorii ale będę dokładał jak waga bedzie do gory szła. Makro jest odpowiednie. Tylko jeszcze muszę zbilansowac posiłki.Ryż jest brązowy a jajka są dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Sierpnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Proponuję dobrać lepsze produkty, które spożywasz danej godziny, bo tak jak makaron+ryż+jajko, to trochę dziwne połączenie. Lepiej je już rozbić np tak: Posiłek nr2: Makaron+jajka np na patelce usmarzyć makaron i wbić w to dwa jajka. Posiłek nr. 3: Kurczak+ryż, jeżeli użyjesz piersi z kurczaka, to ryż z sosem słodko kwaśnym i właśnie filetem z kurczaka będzie bardzo smaczny. A na kolacje, czyli posiłek nr3 lepiej zjeść serek wiejski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przetak16 Napisano 13 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Takie coś powinno być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Sierpnia 2014 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Makaron z ryżem? Jak Ty to chcesz jeść? ;o Najpierw sam makaron, pó¼niej ryż? Daję Ci tydzieñ i nie zjesz tego ani tego. :P Lepiej do tego makaronu dodaj te dwa jajka, a ryż złącz w 100g i dodaj do kurczaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przetak16 Napisano 13 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Ok dzięki za pomoc. Ale dieta może być jak rozumiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 13 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 cytuje moja blondie-to taka dieta jak dla mnie,jak sie snuje po domu i podjadam bo sama nie wiem na co mam ochote. no to juz wiesz jaka to dieta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 13 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Przetak chcesz mieć smaczną i dobrą diete ? Daj znać, a za 80 zł masz diete + suplementacje na najwyższym poziomie od trenera interpersonalnego Dieta beztłuszczowa + idealnie dobrane makro i mikro składniki do tego fajnie smakuje żarcie Albo druga rada zapłać 10 zł na dotacje i Ci Siwa bąd¼ Dominik ułożą diete, ale nie testowałem diet od nich więc nie wiem ja na diecie w przeciągu tyfodnia przytyłem 1 kg + widze duże efekty w wyglądzie tylko do tego mam suplementacje i rozpisany plan treningowy na siłke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przetak16 Napisano 13 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Smaczną to ja mam bo te produkty mi bardzo pasują a suplementacji nie chcę do tego beztłuszczowa dieta to zły pomysł tłuszcze są potrzebne oczywiście zdrowe.Mam idealnie dobrane makro i mikro. Będę 2msc na mojej diecie jak nie będzie efektów to kupie diete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfinn Napisano 13 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 z calego serca trzymam za ciebie kciuki i jesli bedziesz sie gdzies chwalil efektami to bede je sledzil z ciekawoscia. osobiscie nawet bym nie spojrzal w strone tak ulozonego jadlospisu.ale ciekawi mnie jak inni sobie z tym radza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 13 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Przetak tak jak mcfinn Ci życzę z całego serca idealnych efektów nie wiem gdzie czytałeś o dietach ale napewno one nie maja nic wspólnego z sportem Powodzenia w robieniu "masy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przetak16 Napisano 13 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Dzięki wszystkim i również życzę wam wszystkiego co chcecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufii Napisano 13 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 http://pl.tinypic.com/view.php?pic=hv9hma&s=8#.U-vieuN_t8E a moze cos takiego? taka uniwersalna dieta. Zawsze mozna cos pozmieniac ale lepsza taka jak ta twoja :P Ostatni posilek to omlet. Mieszasz skladniki i na patelnie. Mozesz dodac do tego jakis dzem czy co tam lubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przetak16 Napisano 14 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Dziwne makro i duzo trzeba gotowac u mnie kazdy posilek do 10min zrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piet Napisano 14 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Przetak jak będe miał chwile w weekend to prześle Ci przykładową diete i każdy posiłek przygotowanie max 15-20 min a jak ryż zrobisz do 10 min to smacznego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nasu Napisano 14 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 10 minut na ryż brązowy ? ¯yczę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przetak16 Napisano 14 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 No dobra ryż troche więcej :D macie mnie Ale dieta jest ok, wartosciowe produkty, dobre kalorie, dobre makro i odpowiednie godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 14 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Ja coś czuję , że tym masy nie zrobisz .. XD Przeczuwam , że jesteś typowym ekto , więc masz ciężko wagę łapać , z tego co tam patrzyłem to będziesz musiał jeść około 3000 kalorii , na a tu masz 1800 , tyle niektórzy mają na redukcji , a Ty na masie , coś nie tak :D Dałbym jeszcze więcej tłuszczu , tak gdzieś 60-70 , jak dla mnie ~30 to za mało. Masz w jednym posiłku makaron i ryż , póżniej kurczak i ryż . Ja bym podzielił to tak : wywaliłbym ryż z jednego posiłku a wrzucił na luzie do drugiego , jestem pewien , że będzie lepiej . No a do tego makaronu możesz sobie wrzucić ze 100g twarogu i pózniej na kolacje zjeść mniej . Dla mnie byłoby tak lepiej , napewno smaczniej XD No i brakuje mi warzyw , gdzie one są ? :D No ale życzę powodzenia w "masowaniu": DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przetak16 Napisano 14 Sierpnia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Dzięki sąsiad :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 14 Sierpnia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Miałem przeczucie , że znam tego "przetaka16" chciałem już wcześniej pisać XD Nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi