JedenSzescTrzy Napisano 11 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Siema , cwiczycie sw , silke czy to i to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black412 Napisano 11 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Ja osobiście ćwiczę SW, ale gdy w szkole idziemy na siłownię to robię nogi, ale i tak głownie na siłowni bawię się na drążku i ogólnie wzbudzam zazdrość w tym którzy tego nie potrafią bo im się nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szklanek23 Napisano 12 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Skąd to znam:). Na razie zrezygnowałem z siłowni i prędko do niej nie wrócę, ale powoli dodaje obciążenie do treningu ( 5kg do brzuszków) i pewne utrudnienia miałem kiedyś ( podczas zwisu na drążku seria ciosów w brzuch od starszego brata:D). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 15 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Mysle ze silka i sw to b dobre uzupelnienie treningow only sw. Choc sam cwicze only sw, a ciezarow uzywam juz w zasadzie tylko do sprawdzania progresu. Ale dorzucic sb kg dopodciagania wielka frajda :-) nawet ostatnio udalo mi sie podciagnac na srodkowych palcach z plecakiem z ksiazkami. Daje duzo motywacji troche ciezaru :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JedenSzescTrzy Napisano 15 Września 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Mi chodzili czy loczyc w ten sposob ze wyciskanie itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 15 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Ja tak będę chodził to kolegi i robił tam klatkę , bo z SW mam ciężko,mało co działają ćwiczenia,potrzebuję ciężaru.No ale od listopada może stale na siłkę 3x FBW i reszta treningi SW :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 15 Września 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 to juz bardziej zalezy od osobistych preferencji i sprowadza sie tez troche do pytania : sw czy kulturystyka ? ciezko mi odpowiedziec, jesli dobrze dzialaja na cb cwiczenia sw to widocznie samo sw bedzie ok, jesli cos nie pasi to mozna poprobowac z silka zalezy jakich chcesz efektow. jesli chcesz zrobic pompke z klasnieciem za plecami to sw, jesli 180 na plaskiej to silka. Jesli bedziesz cwiczyl tylko silke, to bd mial tez jakis tam progress w sw, i na odwrot. Jesli np zalezy ci na wyizolowaniu miesni podczas cwiczen to silka. Jesli ogromna masa to silka. Laczyc sw z silka jak najbardziej mozna tylko zalezy od tego co chcesz z tego osiagnac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Marca 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 Pytanie zostało rozwiązane, lub wyjaśnione. - Temat zostaje zamknięty. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi