Seba98 Napisano 24 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Witam wszystkich użytkowników i administrację ! Mam na imię Sebastian. 17 lat stuknie w październiku. Od niedawna zacząłem się fascynować street workoutem i kalisteniką i strasznie mnie to zajarało :D Wcześniej machałem trochę na siłowni ale dość szybko mi się znudziła. Teraz już w pełni zajmuje się street workoutem i staram się walczyć o coraz lepszą wersję samego siebie, mam ułożony plan za który dziękuje bardziej doświadczonym użytkownikom naszego forum ! Życzę wszystkim powodzenia i wytrwałości ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karamba Napisano 24 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Siemanko, progresu przede wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 24 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Witamy :D Powodzenia i progresu życzę! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trenn Napisano 24 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Witaj. Miło widzieć jak nowe osobowości pojawiają się na forum. Osobiście będę dopingować. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 24 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Siemanko,powodzenia ! Pozdrowienia od Administracji WA.com! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie Napisano 24 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Hejo! Trzymaj formę! Samych progresów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 24 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Witaj :D na wszystkich możesz liczyć. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 24 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Siema :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 27 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Siemanko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 29 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Siemanko i powodzenia:!!!:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasu Napisano 30 Marca 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Cześć i powodzenia w ćwiczeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Marca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Witamy w rodzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi