Administrator Dynloth Napisano 21 Lipca 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 Siemanko, oglądaliście może to: Albo inne tego typu filmiki magiczne? Co o tym myślicie? Albo i 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 9 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2019 Albo jest dobrym iluzjonistą albo ma te specjalne karty do sztuczek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Marca 2019 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 No ja własnie mniej więcej w tamtym okresie się zainteresowałem tą tematyką i sporo się dowiedziałem więc może być tak i tak jak mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 10 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2019 Kiedyś chciałam się uczyć iluzji ale brakuje wolnych dni na niektóre kursy Chyba, że się kupi ,,magiczne karty" to wtedy z tutoriali da się nauczyć wadą jest tylko to, że do różnych sztuczek różny rodzaj kart i trochę się zrobi z tego składowisko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 11 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 Magic Y u niego niektóre filmiki to nie jest iluzja tylko nakręcają i wszyscy wiedzą co mają robić. Poza tym ja go nie lubie zbyt sztuczny jest Ale za to polecam tego gościa na YT Daniel Fernandez ma spoko zabawne filmiki. Do tego pokazuje też ciekawe sztuczki jak je łatwo zrobić ze zwykłą talią kart jak np tu albo tu i na innych spoko też jest ten gościu https://www.youtube.com/channel/UCCNaMMlI3cOc7yFg52riTqg 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 11 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 Dzięki za namiary. Przyda się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 11 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 No jest sporo fajnych źródel na necie jak pokazują jak wykonywać sztuczki niestety w większości przypadków trzeba mieć przygotowane akcesoria:/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 11 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 Jeszcze warto mieć wiedzę z perswazji i psychologii kłamstwa widzialam sztuczki oparte na czymś takim kiedy się bierze o hotnika z publiczności 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Marca 2019 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2019 Właśnie kiedyś trafiłem na taki filmik jak facet tak zmanipulował ludzi że oddawali mu telefony i portfele nie będąc świadomym tego faktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi