Administrator Dynloth Posted July 21, 2015 Administrator Report Share Posted July 21, 2015 Siemanko, oglądaliście może to: Albo inne tego typu filmiki magiczne? Co o tym myślicie? Albo i 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIPOLA Posted March 9, 2019 Report Share Posted March 9, 2019 Albo jest dobrym iluzjonistą albo ma te specjalne karty do sztuczek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted March 10, 2019 Author Administrator Report Share Posted March 10, 2019 No ja własnie mniej więcej w tamtym okresie się zainteresowałem tą tematyką i sporo się dowiedziałem więc może być tak i tak jak mówisz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIPOLA Posted March 10, 2019 Report Share Posted March 10, 2019 Kiedyś chciałam się uczyć iluzji ale brakuje wolnych dni na niektóre kursy Chyba, że się kupi ,,magiczne karty" to wtedy z tutoriali da się nauczyć wadą jest tylko to, że do różnych sztuczek różny rodzaj kart i trochę się zrobi z tego składowisko 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted March 11, 2019 Report Share Posted March 11, 2019 Magic Y u niego niektóre filmiki to nie jest iluzja tylko nakręcają i wszyscy wiedzą co mają robić. Poza tym ja go nie lubie zbyt sztuczny jest Ale za to polecam tego gościa na YT Daniel Fernandez ma spoko zabawne filmiki. Do tego pokazuje też ciekawe sztuczki jak je łatwo zrobić ze zwykłą talią kart jak np tu albo tu i na innych spoko też jest ten gościu https://www.youtube.com/channel/UCCNaMMlI3cOc7yFg52riTqg 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIPOLA Posted March 11, 2019 Report Share Posted March 11, 2019 Dzięki za namiary. Przyda się 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted March 11, 2019 Report Share Posted March 11, 2019 No jest sporo fajnych źródel na necie jak pokazują jak wykonywać sztuczki niestety w większości przypadków trzeba mieć przygotowane akcesoria:/ 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIPOLA Posted March 11, 2019 Report Share Posted March 11, 2019 Jeszcze warto mieć wiedzę z perswazji i psychologii kłamstwa widzialam sztuczki oparte na czymś takim kiedy się bierze o hotnika z publiczności 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted March 11, 2019 Author Administrator Report Share Posted March 11, 2019 Właśnie kiedyś trafiłem na taki filmik jak facet tak zmanipulował ludzi że oddawali mu telefony i portfele nie będąc świadomym tego faktu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts