Administrator Dynloth Napisano 12 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 (edytowane) Siemanko,przedstawiam Wam przepis na mój omlecik, który spożywam codziennie na śniadanko. Potrzebujemy: 3jajka, 2 łyżki mąki, 2 łyżki cukru, 100g płatków owsianychWbijamy całe jajka do miski.Dodajemy cukier MąkęNo i płatki owsianeWszystko to mieszamy, albo mikserem albo łyżką. Ja stosuję drugą metodę. Podgrzewamy patelkę z olejemI wlewamy wszystko na patelkęGdy nam się już zarumieni przekładamy na drugą stronęZłocisty kolor oznacza idealnie upieczonego omlecika. No i jemy, smacznego!Makro składników nie będę podawał bo sam nie liczę, a z tego co widziałem po ankiecie, to większość też nie. Więc nikt się nie obrazi. Jeżeli się podoba i chcecie więcej przepisów to lajkujcie tego posta. Jak będzie 10 lików to przygotuję przepis na ryżyk z kurczaczkiem. Edytowane 14 Września 2015 przez Dynloth 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 12 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 sam tak robię tylko dosypuje jeszcze białko ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Września 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Też próbowałem z białkiem a dokładniej z izolatem i taka dziwna konsystencja tego była, niezbyt mi podeszło ;d Też tak masz, czy może ja coś spieprzyłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 12 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Mmm ślinka cieknie, jutro rano trzeba spróbować! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Września 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Próbuj, próbuj i daj znać czy Ci smakuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 12 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Pyszniutko wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 12 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 (edytowane) U mnie bez problemowo wychodzą ładne jak będę robił podeśle ci foto jak to wygląda a białko mam WPH Edytowane 12 Września 2015 przez FarGoo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 12 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 To podaj tutaj foto to też zobaczę sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 13 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Jutro wstawię jak to się prezentuje :PP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 13 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Dobra będę czekał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 13 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Trzeba spróbować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Września 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Polecam. @FarGoo jak oceniasz białko wph? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 13 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Spróbowałem i jest na prawdę pyszne Co prawda bez płatków owsianych ale z łyżką miodu i troszke się przypalił ale i tak był pyszny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 13 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Szczerze nie stosowałem innego białka niż hydrolizat Ale jestem z niego jak najbardziej zadowolony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 13 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Bez płatków powinien być pyszniejszy a co tam masz do picia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 13 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Herbatka z cytrynką i miodem bo grypa mnie wzięła i troszke lepiej mi po niej było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 14 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 A jak z omletem? Polubiles go czy to tylko jednorazowy strzał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 14 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 dwa zjadłem tego samego dnia chyba codziennie teraz bede sobie robił 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 14 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 U mnie się troszkę przypiekły ale co tam 2 plackodrony masy tak je nazwałem mają około:1196 kcal74 g białka156g węgli 32g tłuszczu Dodałem do nich łyżkę siemienia lnianegoZblendowane 3 banany (bo w kawałkach mi się rozklejało ciasto) 100g płatków owisanych 100g mąki łyżeczkę miodu 30g białka o smaku waniliowym 4 jajka 200 ml mleka Po zmiksowaniu wszystkiego wyglądało to niezbyt korzystnie ale po zeskrobaniu z patelni prezentuje się całkiem fajnie a smakuje jeszcze lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Września 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Zajebiaszczy. Skoro wstawiamy tu zdjęcia naszych omletów to zmienię nazwę tematu na nasze omlety. I sam spróbuję z białkiem, może tym razem mi się bardziej uda. I moja rada, to lejcie więcej oliwy potem można odsączyć ręcznikiem papierowym i pieczcie na małym ogniu, będzie wolniej ale lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 14 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Własnie dałem oliwy dużo ale niestety na dużym ogniu szło i się spiekły ;D muszę sprawdzić z mniejszym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Września 2015 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Z mniejszym ogniem nie ma problemu tylko trzeba przypilnować dłużej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.