Neerwusek97 Napisano 23 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Siemanko Rodzinko .! ? Zdecydowałem założyć Dziennik Treningowy i chociaż nie orientuje się na 100% jeszcze tutaj tak będę się starał na bieżąco Wszystko informować ? Zacznę Krótko póki co, Wczoraj zrobiłem zdjęcie do porównania za jakiś tam długo czas i zobaczymy co z tego będzie ? A Dziś już pierwszy Trening z Nowym opracowanym Planem od Sławka Naszego Trenera ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 23 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Widać że sylwetka galanta! Będę obserwował i trzymam kciuki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 23 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Plecy dobre max ćwiczyłeś już gdzieś wcześniej ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 23 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 (edytowane) Ćwiczyłem co jakiś czas drążek A więc dziś pierwszy Trening, Pompa na Bicku i Plecach Max tak jak był planowany Trening, Spełnienie na Sto Pro dosłownie pięknie się czuje Wyglądał Plan w ten sposób ŚRODA:(PLECY+BICEPS)Podciąganie nachwytem szeroko4/5/Max 4/5/8 - Zaliczone Pull up australian - Tu niestety nie miałem warunków więc zastąpiłem to Pompkami na Szeroko 14/16/16 14/16/16 - ZaliczonePodciąganie podchwytem zamkniętym 6/6/max 6/6/5 - ZaliczonePompki z jedną ręką na podwyższeniu 10/12/12 10/12 - Ostatniej serii nie dało rady więc dobiłem Pompkami Klasycznymi 8 powtórzeń.Podciąganie nachwytem4/5/max 4/5/6 - ZaliczoneOgólnie Powiem no jestem zadowolony na Maxa, Pompa weszła, a rąk nie dałem rady na koniec zgiąć Oby to Jutra i Trening Trening Trening ! Edytowane 23 Września 2015 przez Neerwusek97 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Siemanko, będę obserwował. Ogólnie sylwetka galanta, jedynie brzuch i klata do poprawy, masz delikatną skoliozę, czy na zdjęciu tak wyszło? Powodzenia i mocnej pompy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 23 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 przewiduje niezłą kosę u CIebie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 23 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Racja no Skolioza jest to fakt Wielkie Dzięki chłopaki no buzia to się cieszy bo niby zwykłe Słowa, a mówię Wam, Motywują Mnie jeszcze bardziej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Zamer, świetnie to określiłeś, bo będzie potężna sylwetka, jak Neerwusek szybko nie odpuści. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 23 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Mam zamiar Walczyć i nie poddawać Się A Kiedy upadne, tak wstanę silniejszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Trzymam Cię za słowo! Nie martw się masz jeszcze nas - swoją rodzinę, pomożemy Ci omijać upadki i wspólnie będziemy Cię kierować na sam szczyt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 23 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Miło to czytać, serio Dobrze być w Gronie ludzi których Śmiało Mogę nazwać swą Rodziną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 23 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 A my się cieszymy, że mamy w Rodzinie kolejnego Brata. Już się nie mogę doczekać pierwszych Twoich większych progresów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 23 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Oj ciężka praca Się opłaci, a pierwsze efekty zmotywują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 23 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Na pewno tak będzie :)Super już wyglądasz, a później to będzie miazga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 24 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 wykorzystaj swoje predyspozycje na maxa, bo masz je dość takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Neerwusek chwal się kolejnym treningiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 24 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Właśnie Lecę na Trening, Także do Za Niedługo Rodzinko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Udanego treningu Bracie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 24 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Dziękuje był Udany, lecz z końcówką jaka Mnie zaskoczyła.Zacznę od początku, Nie wiem Czy ćwiczenie pompki z rękoma przy biodrach robiłem dobrze, ale czułem napięcie jak i pracę mięśni " Klatka i Barki " Wszystko pięknie, Lecz na koniec zaskoczenie, Przy podciąganiu Zza głowę poczułem niewyobrażalnie silny ból w prawym barku, nie wiem co się stało, lecz zdążyłem wykonać Tylko dwie serię tego ćwiczenia, Dobrze że to było ostatnie ćwiczenie na dzisiejszym Treningu A Trening wyglądał Tak: CZWARTEK:(BARKI+PRZEDRAMIĘ)Pompki z rękoma przy biodrach12/12/14 ( 12/12/10 ) - Ostatnia seria zniszczyła Mnie ;DZwis na jednej ręce (lewa i prawa) 10s/12s/14s ( 10s/12s/14s ) - Zaliczone ;DPodciąganie na ręcznikach4/5/max ( 4/5/8 ) - ZaliczonePompki na piłce14/16/16 ( 14/12/10 ) - Może następnym razem dobije do końca Podciąganie za głowę4/max/max/max ( 4/4 ) - Tu niestety pojawił się ból i nie mogłem dokończyć Ogólnie Nie narzekam, Trening Się udał Mimo wszystko, Właśnie Lecę się wykąpać, zjeść i byle do jutra, Oby Tylko Bark dał Spokój ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 24 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 rozgrzewkę zrobiłeś ?:P kontuzje barku są częstymi kontuzjami w tym sporcie ja też często odczuwam ból po treningu ale następnego dnia jest już dobrze rozciągnij się dobrze po treningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 24 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Rozgrzewka 10 minut była, Rozciąganie Także zaliczone, Mam nadzieję że do jutra będzie już Lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 24 Września 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Widocznie mięśnie musiały się źle ułożyć Jak nadal będzie Cię bark boleć przy tym ćwiczeniu to po prostu je zmień na inne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 25 Września 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 No to ja już widzę, że czwartek do poprawy jest w takim razie. CZWARTEK:(BARKI+PRZEDRAMIĘ)Pompki z rękoma przy biodrach12/12/14Zwis na jednej ręce (lewa i prawa)12s/14s/16sPodciąganie na ręcznikach6/6/maxPompki na piłce14/16/16Podciąganie za głowę4/max/max/maxPlan jest bardzo dobry, ale w praktyce widać, że parę ćwiczeń miało za lekkie powtórzenia do Ciebie. Podciąganie za głowę jak nadal będzie przeszkadzać to możesz robić hindu pushups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 25 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Dodatkowe powtórzenia.. Mnie to pasuje Dziś już Trening na Uda i Łydki więc bark Odpocznie do jutra Będe informował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 25 Września 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 A Więc dziś dzień Nóg, Jestem Zadowolony Bo Uda jak i Łydki są na pompie że ledwo chodzę, a Jutro wyczuwam Zadowolenie Mięśni < 3Wyglądało to tak :PIATEK:(UDA+ŁYDKI)Przysiady z wykrokiem20/20/22 - ( 20/20/22 ) Zaliczone, chociaż ostatnia seria była kosmos Wspiecia na palce30/32/34 - ( 30/32/34 ) ZaliczonePrzysiady na jednej nodze6/8/8 - ( 5/5/5 ) - Może dałbym rade zrobić tak jak zaplanowane, Ale brak sił.Kaczy Chód40s/40s/40s - ( 20s/30s/30s ) - Nie wiedziałem jak wygląda Kaczy Chód, Także zrobiłem " Krzesełko "Przysiad z wyskokiem12/14/16 - ( 12/14/16 ) - Ledwo poszło ale poszło.Jutro Już Trening Ogólny, a w Niedzielę myślę że zrobię Rest Day 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi