Gralu Napisano 10 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Nie xDAle ja już byłem przebrany w zwykłe spodenki i koszulke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 10 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 No a dni są już zimne. ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 11 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Niestety Rodzinko, Ale choruje strasznie i ledwo żyje, Niestety odpuściłem weekend By lepiej wyzdrowieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 11 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Mam nadzieję, zę nie przez wczorajszy poranny trening??Sie głupio pytam oczywiście, żę nie.Polecam amol, polopiryne i łóżeczko Zdrowiej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 11 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 W piątek zachciało Mi się biegać Wieczorem, a pogoda nie była miła Leżę non stop ukryty jak Ninja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 11 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Nie jesteś sam Wracaj do zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Ja też jestem z Wami, ale już mi chyba przechodzi powoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 11 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Życzę wam zdrowia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 11 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Dzięki Chłopaki i Wzajemnie ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 12 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 A tak wogole to gdzie masz awatar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 12 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 A Ty gdzie masz ? Nie wiem jaki dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 12 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 już nie kituj w profil jak swój wejdziesz w to kółeczko klikasz i dodajesz foto 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 12 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 No ja mam, a Ty mi go ukradles 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 No ładnie 100 lików na profilu @Neerwusek97 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 13 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Szaleje Dziś już się lepiej czuje, Od piątej nie śpię, ciągle coś, ale dam radę i Dziś Trening Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 13 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 czekamy na relację zobaczymy czy dałeś z siebie wszystko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 13 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 I jak Ci poszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 13 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Nie jestem Zadowolony..3 Dni bez Treningu było, Dość osłabienie nadal mam, Wykonałem Dwa ćwiczenia po 3 serię i nie daje rady, Duży spadek siły + Nudności..Pompki Szerokie: 18/24/20 Pompki Diamentowe: 14/12/10Tyle.. Straszne uczucie.Powoli mam nadzieje będzie lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 13 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 będzie będzie wracaj do zdrowia towarzyszu jak najszybciej!:D i nie łamać nam się tu tylko głowa do góry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Podjąłeś walkę i to jest najważniejsze. Ja jak jestem chory czy się źle czuję to w ogóle nie cwiczę. A już coś czuję ze będę się złościł bo dopiero co się nauczyłem OAPU i FL i obstawiam że po powrocie z choroby będą duże spadki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 13 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Ale to się nadrobi i również u Ciebie ! Zdrowiej Tam i Powrotu ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Października 2015 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Dzięki i wzajemnie, no mam taką nadzieję. Ciebie też ta pogoda denerwuje? D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 13 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 No zdrowieć chłopaczki! A o pogodzie Dynloth nic nie mów bo szlag mnie trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neerwusek97 Napisano 13 Października 2015 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Pogoda jest bardzo brzydka no kurde kto to wgl wymyślił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 14 Października 2015 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Lekko nie ma ale trzeba zapier**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi