Banan Napisano 8 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 No to sprawdzaj odrazu póki tego nie wydaliles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 8 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 waga popsuta :C jutro w pracy sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 W pracy masz wagę? A później na tej wadze będą piersi z kurczaka ważyć xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 8 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 mam haha xD ta i steki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 8 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Ojej apetycznie xd Przynajmniej nie będzie trzeba solic xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 8 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 hahaha skisłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 9 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Mów coś o treningach jak Ci idą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 9 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Powoli do przodu xd cobtu dużo pisać czekam do świąt az dostane dip belta i obciażenie wchodzi na dipy podciaganie.mu itd bo brakuje mi tego xd bo cwiczylem z obciazeniem ale niestety stary pas wojskowy nie wytrzymal 70kg:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 10 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 To i tak ze Ty wytrzymujesz Kawał ciężaru :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 10 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 70kg na dipa ?! masarka Co do podciągania próbwałem kiedyś 35 kg ale tak się łańcuch wrzynał, że szok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 11 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Tak już 2 powtorzenia z tym szły xd teraz będzie trzeba od nowa próbować xd Pas drogi nie jest a bardzo sie przyda :) myslałem o kamizelce obciążeniowej ale mialem okazje w tym cwiczyc i ja wogole nie czułem tego ciężaru co był jak i reszta ćwiczacych :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Nie próbowałem nigdy maxa na dipa. przestałem ćwiczyć z ciężarem gdy zrozumiałem ze moim priorytetem jest być zdrowym i sprawnym a nie podnosić ciężary ? noi po kontuzji klatki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 No kamizelka jest najlepszą formą zakładania obciążenia :) Ja osobiście stosuje pas kulturystyczny i jest spoko, ale na samym łańcuchu to współczuje A siły masz @FarGoo jak koń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 11 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Ja szykowałem się pod zawody siłowe:) Ale fajnie jest z ciężarem bo progresja jest zawsze dochodzołem do max 15 powtorzen a min 8 na serie i zwiekszałem az doszłem chyba do 24 kgxd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 11 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 @Dynloth do konia brakujeale do wakacji będzie filmik 100kg dip xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Dobra, to Ty musisz machnąć 100kg na dipa a @Tiger flagę i będzie git. A masz tyle obciążeń? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 11 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 no właśnie to jest ten problem że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Dobra to Ci pożyczę z 50kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 11 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Haha xd nie pogardziłbym xd kupie sobie najpierw to musze dobić spowrotem do 70 kg tak 5 pow :) wtedy z 10 wiecej wejdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Ewentualnie kettlebell to się przyda przy robieniu barków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 11 Grudnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Do barków sztangę używam xd ale kettebbell latwiej zakładać xd ale droższy interes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 @Dynloth proszę nie rozprzestrzeniać propagandy na temat mojej flagi xD @FarGoo powodzenia w dochodzeniu do stówy Jak to zrobisz to będziesz prze byk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Ja nie wiem ile wezmę na dipa, a deszcz pada więc nie mam jak sprawdzic xd Ale na pewno nie 70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi