Administrator Dynloth Napisano 28 Lutego 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Siemanko rodzinko, powiedzcie mi co jecie jako posiłek przedtreningowy? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 28 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Pewnego czasu gdy miałem diete to były niezłe posiłki, a tak to co mam na obiad ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 28 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Ja w ogóle nie mam diety i przed treningiem jem to co zrobią na kolacjo objad bo w domu bywam różnie :) chociaż wiem że to nie za specjalnie jest zdrowe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 28 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Ja staram sie wcinac cos weglowodanowego ;) zeby energia byla xd zazwyczaj ryz 150-200g 100g mieso i kolo 150g warzyw. Dla mnie posilek przed treningowy jest wazniejszy niz potreningu ;) bo to od niego zalezy jakosc treningu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Lutego 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Dokładnie tak jak i u mnie :) Tym bardziej że właśnie nasz sport opiera się na budowaniu siły :) To Ty sporo tego ryżu jadłeś. U mnie to przeważnie 100g ryżu gdzieś 50-80g kurczaka i jakieś surówki. :) Aczkolwiek zauważyłem że jak zjem mniej tego ryżu jakieś 80g to jest mi lepiej, bo po tych 100g jestem jakiś zmęczony i ospały xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 28 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Ja ucze sie jesc coraz wieksze porcje bo zeby nabrac masy to nie tylko bodziec treningowy ale i kcal no i wegle przedewszystkim^^ 150g jest idealnie godzinka po jedzeniu trening i mozna smigac xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Lutego 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 No to dobrze robisz, a po treningu też jesteś głodny? Bo mnie po tej porcji to ssie - taaki głodny jestem xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 28 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Jezeli czuje glod po treningu to wiem ze za malo zjadlem ;) dlatego staram sie nie dopuszczac do takich sytuacij ale i tak najgorszy jest ostatni posilek ktory na sile zawsze jem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Lutego 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 W sensie ze na kolacje? :) Mi kiedyś trener powiedział że trening jest bardziej wartościowy gdy czujemy się głodni na treningu, może chodziło mu o hormon strachu ale do tej pory nie wiem i trudno mi stwierdzić czy to prawda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 29 Lutego 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Tak kolacje xd ogolnie dales mi lekture na dzisiaj ale jak jestes glodny to energia nie jest pobierana z pokarmu lecz skladniki zabierane sa z miesnia aby energie wytworzyc tak kolokwialnie i w skrocie mowiac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 29 Lutego 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 No tak i wiem do czego dążysz, ale wtedy BCAA i ogień. :) To jest nawet ciekawa zagadka :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 10 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Możesz wypróbować posiłki białkowo-tłuszczowe,czyli do samego treningu b+t,dopiero po nim ładujesz węgle ;) Na trening powinno się iść w momencie gdy żołądek jest prawie pusty,aby było nam bardziej komfortowo XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Marca 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 NO ja raz marchewkę zwróciłem bo za mały odstęp czasu i za bardzo dynamiczny trening Ja ostatnio zrobiłem próbę i zjadłem o 13 puchę tuńczyka a o 15 100g ryżu i 200g kurczaka, a trening był o 17 i powiem Wam, że było idealnie ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 12 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 No ja jak ćwiczyłem to nawet miałem 3godziny odpoczynku,także zależy od organizmy ;) Czasami szedłem po 30 minutach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 12 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Ja za to nie potrafie isc na trening na pusty zoladek xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Marca 2016 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 No mi też jest smutno ćwiczyć o pustym żołądku, ale jak trzeba to trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 25 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Może by tak ruszyć z tymi posiłkami przyda się komuś na pewno jakaś inspiracja na posiłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 25 Stycznia 2018 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 No też o tym myślałem i chyba coś ruszę w tym temacie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi