karamba Napisano 2 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Siemanko Moglby ktos podlinkowac do jakiegos pdf'a czy innego epuba C MASS PAULA WADE ? prosilbym o wersje pl jesli to mozliwe Bo na szybkosci potrzebuje ogarnac temat z gory dzieki panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 2 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Nie ma chyba xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Marca 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 No siema, powiem Ci, że może być z tym ciężko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 2 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Raczej nie znajdziesz Przykro mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamer Napisano 2 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 cieżko znaleźć, w ang jeszcze byś dał radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 2 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Najlepiej to kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pnowicki Napisano 1 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 niepotrzebnie odkopałem stary temat szkoda, że nie mogę usunąć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Nie przejmuj się, jeżeli temat nie jest zablokowany to można pisać Wyłączyłem opcję usuwania gdyż kiedyś ktoś pousuwał swoje 100 wiadomości i strasznie namieszał w strukturach rozmów, tak że jak ktoś czytał te tematy to nie miały one ani ładu ani składu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 1 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Mam tą książkę ale nie czytałam całej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 To co słąba? U Ciebie trzeba pytac raczej czego nie masz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 1 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Ksiazka jest ciekawa ale tak jakoś wyszło, że nie przeczytałam jej do konca Zrobię kiedyś zdjęcie swojej półki sportowych książek i pokażę jakie mam :D A tak po za tym akurat tak się trafia, że tutaj na forum są wspomniane książki, które akurat mam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pnowicki Napisano 1 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 36 minut temu, ZIPOLA napisał: Mam tą książkę ale nie czytałam całej ciekawe, zazwyczaj kobiety interesują książki jak się pozbyć "masy" a nie jej nabierać 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 1 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Odpowiednia masa dobrze wygląda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Zgadzam się No to czekam na zdjęcie Będzie od kogo sępić zdjęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 1 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 To jutro rano zrobię zdjęcie książek bo dzisiaj wrócę późno z pracy i będzie złe światło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Spoczko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 2 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 Jest kilka książek z innego działu ale musiałabym się namęczyć, żeby je wyciągnąć do zdjęcia więc zostały 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pnowicki Napisano 2 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 28 minut temu, ZIPOLA napisał: Jest kilka książek z innego działu ale musiałabym się namęczyć, żeby je wyciągnąć do zdjęcia więc zostały a które z nich szczególnie polecasz? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 2 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 - Anatomia układu ruchu - Fizjologia wysiłku - Lampard, o którym już kilka razy wspominałam - Rozciąganie odprężone, o którym też już toczył się temat - Stretching dla każdego - nie było jej widać. Tam jest program na 4 tygodnie, w którym rozciąga się całe ciało ich ćwiczeniami. Na każdy dzień przygotowane coś innego, żeby wszystko porozciagać - Siła dla ludu - C-mass - Ukryta przewaga, trening mięśni głębokich Nie wszystkie wymienione przeczytałam całe. Z niektórych było mi potrzebne coś wyrywkowo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Marca 2019 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2019 No to przeczytać cały ten zbiór i wiedza wystarczająca już zostanie przyswojona tak mi się wydaje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pnowicki Napisano 3 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 W dniu 2.03.2019 o 11:58, ZIPOLA napisał: - Anatomia układu ruchu - Fizjologia wysiłku - Lampard, o którym już kilka razy wspominałam - Rozciąganie odprężone, o którym też już toczył się temat - Stretching dla każdego - nie było jej widać. Tam jest program na 4 tygodnie, w którym rozciąga się całe ciało ich ćwiczeniami. Na każdy dzień przygotowane coś innego, żeby wszystko porozciagać - Siła dla ludu - C-mass - Ukryta przewaga, trening mięśni głębokich Nie wszystkie wymienione przeczytałam całe. Z niektórych było mi potrzebne coś wyrywkowo Stretching dla każdego - czy to ta? http://lubimyczytac.pl/ksiazka/194783/stretching-dla-kazdego Kto jest autorem tych książek? - Anatomia układu ruchu - Fizjologia wysiłku bo nie widać na zdjęciu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 4 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Napiszę wieczorem szczegóły, jak wrócę do domu. Bo nie pamiętam autorów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 4 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIPOLA Napisano 4 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Co do stretchingu to nie mam okładki w tej książce ale jak porównuje z tym co wysłałeś to jest ten sam autor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pnowicki Napisano 4 Marca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 11 minut temu, ZIPOLA napisał: Co do stretchingu to nie mam okładki w tej książce ale jak porównuje z tym co wysłałeś to jest ten sam autor szukałem i bym kupił ale wszędzie nakład wyczerpany. przydałby mi się taki program na całe ciało, na chomiku też nie ma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi