lgkoma1 Napisano 12 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Siemka jak dobrac gume do podciagania do wagi ciala 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Marca 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 To zależy ile masz już siły i czy guma ma Ci pomagać w samym podciąganiu czy też technikach np Fl :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgkoma1 Napisano 12 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 umiem sie podciagnąc 2 razy chodzi o wspomaganie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 12 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 A ja sie podpytam tak guma to cos daje przy naukach technik?;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 12 Marca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 A jesli chodzi o ilosc podciagniec negatywy negatywy i jeszvze raz negatywy xd czyli w gore i powoli sie opuszczamy^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Marca 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 To dobierz sobie mniej więcej 1/3 wagi :) Tak gumy świetnie pomagają przy fl, bl, planch, impossible, hefasto i innych statycznych technikach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgkoma1 Napisano 12 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 OK dzięki :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 12 Marca 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Nie ma sprawy! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgkoma1 Napisano 12 Marca 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 1 metr starczy czy lepiej dluzsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 13 Marca 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Wystarczy metrowa. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Napisano 6 Kwietnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 1/3 wagi przy podciąganiu, a przy tych wyżej wymienionych technikach ? @Dynloth :) też myślę o zakupie tego cudeńka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Kwietnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Ta sama może być to musimy się spiac i kupić, bo takto się nie zbiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 11 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 Używa ktoś gum Power band jeżeli tak to jakie polecacie? Macie jakieś ulubione z którymi najchętniej ćwiczycie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 Ja to zielone do podciągania jak już nie daje rady robić powtórzeń to zakładam ją i jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 14 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Też używam zielonej, taka dosyć uniwersalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 14 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Chyba najczęściej używana A czarnych albo czerwonych się nie dotykacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 15 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Na czerwoną jestem za cienki, a czarna za mocna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 15 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Czerwona jako lekka pomoc do podciągania to spoczko, ale do FL to nie ma szans np Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 15 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 O to chyba chodzi żeby coś pomagała ale nie wiele żeby bardziej pracowały mięśnie niż żeby guma pomagała ale to tylko moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 15 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Nie no to jest proste i oczywiste Tak na prawdę to fajnie jest mieć kilka różnych gum, żeby do różnych ćwiczeń były i fajnie działały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Listopada 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2018 Ja mam czarną i zielona i żadnej nie używam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi