FarGoo Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 ja miałem wszystkie wysadzone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 30 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 @Dynloth Tak, na szyi. :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 No to słabo Ale przynajmniej szyja się wydaje bardziej umięśniona @FarGoo i czym to było spowodowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Różyczka xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Serio? Wspominałeś o niej, ale nie sądziłem że ona jest głównym powodem D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Serio serio xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 No to nie pomyślałbym @Goliath jak waga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 30 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 W górę niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 30 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Rozleniwiłem się z jedzeniem Od jutra Etiopia xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 xD Nie no waga w górę jest spoko jak masa przybywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 30 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Wmawiam sobie, że to mięśnie rosną XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarGoo Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 tylko pod fatem są ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 30 Listopada 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 A dużo większą masz tą szyję ze spuchniętymi wiązadłami? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 30 Listopada 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 @Dynloth Tobie się chyba pomyliły więzadła z węzłami chłonnymi :) . Wystają tylko takie małe grudki. Nie widać ich nawet. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 1 Grudnia 2016 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 O kurde fakt pomyliło mi się  No to teraz już inna postać rzeczy aczkolwiek i tak niedobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Zrobili mi placyk na osiedlu obok mnie, to teraz nie mam żadnej wymówki. Jak wrócę, to dodam zdjęcie :) I się nauczyłem robić szpagat :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Wygląda tak. Sory za jakość, ale robione kanapką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreetWorkoutSeba Napisano 13 Lutego 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Placyk mega mozna tam zamieszkac Szkoda ze ja takiego w poblizu nie mam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Noo, jedyną wadą są niestabilne poręcze do dipów, ale da się ćwiczyć :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 14 Lutego 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Raj na ziemi jaka firma robiła? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 14 Lutego 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 nie wiem, ale jutro się dowiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 14 Lutego 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 I mówiłeś że szpagat się nauczyłeś, który rozkroczny czy wykroczny? Długo się uczyłes? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 15 Lutego 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 wykroczny Rozciągałem się dwa miesiące około, codziennie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goliat Napisano 15 Lutego 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Wypadł mi dzisiaj bark na zawodach z ręcznej XD I cały misterny plan w pizdu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 15 Lutego 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Ojej xd ale ruszasz nim normalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi