Administrator Dynloth Napisano 1 Marca 2017 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 No właśnie tych fajnych wzorów brakuje w odzieży UnderArmour :) A powiedz jak nadruki, nie pękają? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 1 Marca 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 W under armour po roku pękają :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 2 Marca 2017 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 No to u mnie też gdzieś tak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 22 Marca 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Nie nie pękają bo one nie są standardowo tak jakbyś kupił nadruk i żelazkiem prasował , tylko to jest nadruk w materiale więcej o technologi: http://www.smmash.pl/content/technologie-fightwear Ja mam koszulkę jedną od około 2lat i nic się z nią nie stało a tarzałem się nią po ziemi, na początku się bałem że się coś rozerwie itp ale potem jak kupiłem kolejną to sie okazało że nic się nie dzieje :) Jednak osobiście wole rash niż cross, bo rash są z grubszego materiału i bardziej przylegającego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Marca 2017 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Dobrze wiedzieć dzięki za info :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej10 Napisano 10 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2018 Wszystko zależy od tego jaki trening. Wiadomo, że na matę najlepsze będą rashguardy do biegania czy rower termoaktywna . Ja na zwykłą siłownie nakładam coś w tym stylu http://www.street-shop.pl/10-odziez-uliczna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Listopada 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 Ja ćwiczę w kompresyjnej z Under Armour i jedyny minus jest taki że się podwija do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 14 Listopada 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Ja tam używam zwykłych koszulek, nie jestem wymagający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi