Jump to content
Workout Athletes

Opaski Silikonowe

Dynloth
 Share

Recommended Posts

• Administrator

Siemanko, kiedyś temat był ruszony, ale wygasł więc zacznę od nowa bo tym razem chcę dokonać zakupu. :) Prędzej czy później ruszy też sklep, no i pod tym kątem zaczynam magazynować do niego rzeczy. Na pierwszy rzut padły opaski silikonowe. Mi się podobają w rozmiarze 20mm. 

Tylko teraz zagadka jakie kolory? Może kilka opcji? 

Na opasce może napis "Street Workout Polska" a na początku i końcu tego napisu byłyby drążki takie jak na rękawach koszulek firmowych - Ci co mają to wiedzą A Ci co nie mają to po prostu dwa drążki połączone ze sobą i między nimi małe logo wa, które niedługo zrobię będzie to literka w z połączonym środkiem tak, żeby wyszlo wa

Jak już będzie pomysł na projekt to napiszę do kilku firm o wycenę, Już mogę powiedzieć, że koszt takiej opaski będzie wynosił ok. 10 zł razem z przesyłką. A dla pierwszych 50 osób które mają na swoim koncie 1000 postów - GRATIS!

Zapraszam do dawania pomysłów, bo wiadomo, że każdy ma inny gust a chcę każdemu "dogodzić" xD

• Lubię to 4

Mi tam się podobają wszystkie opcjie kolorystyczne od jaskrawych po czarne  Więc tak czy tak na pewno będą mi się podobały  A co do rozmiaru też jestem za 20mm

Kurde to ja mam za dużo postów na gratis :( A wiedziałem żeby tyle nie spamować :( xD

• Lubię to 1

• Administrator

Zaczekajcie pany bo chyba będzie trzeba zamrozić pomysł do czasu aż uzbieram hajsy, bo żeby wziąć najkorzystniejszą ofertę to musimy zapłacić 1,500 zł A że jest to inwestycja wolno zwrotna, to nie jestem w stanie od razu wyłożyć tyle pieniędzy :( Mam kredyt na samochód  Więc cierpliwości a w między czasie dobierzemy najlepsze wzory