Administrator Dynloth Napisano 11 Stycznia 2017 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 Siemanko, kiedyś temat był ruszony, ale wygasł więc zacznę od nowa bo tym razem chcę dokonać zakupu. :) Prędzej czy później ruszy też sklep, no i pod tym kątem zaczynam magazynować do niego rzeczy. Na pierwszy rzut padły opaski silikonowe. Mi się podobają w rozmiarze 20mm. Tylko teraz zagadka jakie kolory? Może kilka opcji? Na opasce może napis "Street Workout Polska" a na początku i końcu tego napisu byłyby drążki takie jak na rękawach koszulek firmowych - Ci co mają to wiedzą A Ci co nie mają to po prostu dwa drążki połączone ze sobą i między nimi małe logo wa, które niedługo zrobię będzie to literka w z połączonym środkiem tak, żeby wyszlo wa. Jak już będzie pomysł na projekt to napiszę do kilku firm o wycenę, Już mogę powiedzieć, że koszt takiej opaski będzie wynosił ok. 10 zł razem z przesyłką. A dla pierwszych 50 osób które mają na swoim koncie 1000 postów - GRATIS! Zapraszam do dawania pomysłów, bo wiadomo, że każdy ma inny gust a chcę każdemu "dogodzić" xD 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 11 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 Mi tam się podobają wszystkie opcjie kolorystyczne od jaskrawych po czarne Więc tak czy tak na pewno będą mi się podobały A co do rozmiaru też jestem za 20mm Kurde to ja mam za dużo postów na gratis A wiedziałem żeby tyle nie spamować xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 11 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 A ten wszędzie negatyw znajdzie xD Mi takze się wszystko raczej spodoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Stycznia 2017 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 Jeszcze jedna kwestia, jaka czcionka tego napisu? Chłopaki Wy i tak będziecie mieć za free, ponad 1000 też się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 11 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 Czcionka? No taka fajna najlepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 11 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 Uff a już się bałem że tylko szczęśliwcy z 1000 xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Stycznia 2017 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 xD Nie no musicie się czuc docenieni To poszukam kilka czcionek i wybierzecie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 11 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 Okey ^^ A Tobue chkdzi o czcionke w sensie rozmiaru czy np. kursywy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 11 Stycznia 2017 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 O rodzaj bardziej, w sensie że normalna, gotycka, zawijana jakaś czy taka "ostra" - w takim sensie mi chodzi. :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 13 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Dawaj kilka przykładów i wybierzemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 14 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Świetny pomysł tylko teraz trzeba go zrealizować 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Stycznia 2017 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Dobra to czekajta pany na wzory D: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel2001 Napisano 16 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Jeśli chodzi o kolory to ja już zamawiam czerwony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Stycznia 2017 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Czerwony kolor opaski a napis? czarny? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel2001 Napisano 16 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Czarny lub biały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Stycznia 2017 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Już pierwszy pomysł jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 17 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Ja myślałem coś o czarnej opasce z jakimiś jaskrawymi napisami np zielonym albo na odwrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 17 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Też dobry pomysł Lepiej kilka rodzajów to jedna osoba będzie chciała kupić kilka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel2001 Napisano 18 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Co do czerwonych to jeszcze z niebieskim napisem! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Stycznia 2017 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 O kurde Tyle wzorów, teraz muszę znaleźć firmę która zrobi nam tyle wzorów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 19 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Każdy coś dla siebie znajdzie ale firmy chyba wykonują jeden wzór jako jedno zlecenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 19 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Kurde same dobre pomysły widzę Będzie ciężko się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Stycznia 2017 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Zaczekajcie pany bo chyba będzie trzeba zamrozić pomysł do czasu aż uzbieram hajsy, bo żeby wziąć najkorzystniejszą ofertę to musimy zapłacić 1,500 zł A że jest to inwestycja wolno zwrotna, to nie jestem w stanie od razu wyłożyć tyle pieniędzy Mam kredyt na samochód Więc cierpliwości a w między czasie dobierzemy najlepsze wzory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 21 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Trudno poczekamy, jak będzie większy ruch na forum, to może będzie mniejsze ryzyko inwestycji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 21 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 To już lepiej zainwestować mniejsze pieniądze w reklamę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi