EhnatoX Posted August 8, 2017 Report Share Posted August 8, 2017 Część. Krzysiek z tej strony. Coś o mnie; Obecnie 3 dychy na karku od 12 lat trenuje. Kilka lat sztuki walki (boks, kick-boxing, boks tajski, a ostatnio K-1) i siłownia. Na co dzień pracuje i jestem przykładnym ojcem i mężem ; SW trenuje dopiero nie całe 2 miesiące, ale jako, że jestem sprawny fizycznie i baza była ogromna to dość szybko doszedłem do L-sit, front lever. Obecnie uskuteczniam Handstat, MU. Ogólnie dopiero się uczę i tu będę liczyć na pomoc :) Sam pomóc mogę z zagadnień siłowni, suplementacji i diety. Nieskromnie mówiąc mam w tym duże doświadczenie i mógłbym pisać doktoraty :) Nie, żartuje, ale wiedzę mam dość dużą i chętnie się z nią podzielę. To tak tyle, króciutko. Siła. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sobol Posted August 8, 2017 Report Share Posted August 8, 2017 Witamy w naszych progach ! Powodzenia w dalszych sukcesach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted August 8, 2017 Administrator Report Share Posted August 8, 2017 Witamy w rodzinie, miło mi, że do nas dołączyłeś. :) Dobrze wiedzieć, że mamy w ekipie kogoś kto ma takie doświadczenie i wiedzę. Chętnie będziemy korzystać, ja na pewno jak i pozostali z naszej sportowej rodzinki. :) Na forum też są osoby które trenują Sporty/Sztuki Walki, min. @Gralu, @Bern jak i ja, więc akurat będzie z kim się wymienić wiedzą, czy rozmyśleniami. :)Natomiast, jeżeli chodzi o mnie, to możesz liczyć na każdą pomoc w szczególności dotyczącą Street Workoutu jak i kalisteniki. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 Witamy Cię w ekipie, przyda się pomoc doświadczenego kolegi :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trip Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 Siemanko, witamy na forum. :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gralu Posted August 12, 2017 Report Share Posted August 12, 2017 Siemanko ^^ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts