Wojtas Napisano 17 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 Siemanko! ? Mam na imię Wojtek, mam 17 lat. Moja przygoda z treningami trwa 2 miesiące, ćwiczę głównie w domowej siłowni. Sama siłowania jest dla mnie trochę nudna dlatego postanowiłem ją połączyć ze Street workout'em. ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Stycznia 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 Siemanko Wojtek, super decyzja na pewno nie będziesz jej żałował. :) Możesz liczyć na nasza pomoc, jesteśmy z Tobą i witamy w rodzinie! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick Napisano 18 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 Witaj! Wysokich progresów i dużo motywacji! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 18 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 Siemka Wojtas ? Wytrwałości i motywacji! ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 19 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 Siemano, ciekawe czy jeszcze do nas zajrzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Napisano 19 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2018 Siemanko Powodzenia w treningach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gralu Napisano 20 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 To jeszcze ja, to jeszcze ja!!! Siemaneczko ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 20 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Jak wszyscy to wszyscy, siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi