Ekspert Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dr Pole - Jakub Zieliński Napisano 14 Lutego 2018 Ekspert Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 Hey wszystkim, Ze sportem jestem związany od 13. roku życia. Obecnie trenuję i uczę w Pole&Dance Mallorca w Palma de Mallorca w Hiszpanii. W Pole Dance kocham możliwość pracy nad swoim ciałem, jak również ekspresji siebie, poprzez niebanalne i oryginalne choreografie oraz połączenia tricków. Uwielbiam nie tylko trenować siebie, ale też uczyć Pole Dance i widzieć małe i duże postępy kursantek/kursantów. Bardzo mnie cieszy, że powstaje forum, które zrzeszy nas wszystkich razem i pozwoli na szybki dostęp do informacji i wymiany opinii. Tak jak często mówię na sali:Jeśli macie jakieś pytania, śmiało pytajcie! 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 14 Lutego 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 Super, witamy w rodzinie Warsztaty też prowadzisz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 14 Lutego 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2018 A ja jestem ciekaw skąd pomysł na Pole Dance, co, albo kto Cię zainspirował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekspert Dr Pole - Jakub Zieliński Napisano 15 Lutego 2018 Autor Ekspert Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 19 godzin temu, Dynloth napisał: Super, witamy w rodzinie Warsztaty też prowadzisz? Pewnie, że prowadzę. Najbliższe 25.03 w Radomiu we Free Woman Prowadzę, warsztaty z tricków, na rurce statyczne oraz na "odkręconej", warsztaty choreograficzne oraz exotic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekspert Dr Pole - Jakub Zieliński Napisano 15 Lutego 2018 Autor Ekspert Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 18 godzin temu, Quake napisał: A ja jestem ciekaw skąd pomysł na Pole Dance, co, albo kto Cię zainspirował? Pole Dance wzięło się z poszukiwać alternatywnych form fitnessu, oraz chęci połączenia tego z tańcem. Najpierw zobaczyłem filmik Anastazji Sokołowej z Ukraińskiego "Mam talent", po czym zacząłem szukać dalej. Gdy natrafiłem na występy facetów (Evgeny Greshilov, Alex Schukin), pomyślałem sobie: też tak chce! Inspirują mnie, poza wyżej wymienionymi rownież: Yvonne Smink, Slava Ruza, Daniel Rosen, Natasha Wang, i mnóstwo znajomych również z Polski, których obserwuje na fb. Codziennie można zobaczyć, że ktoś poddał się nieszablonowemu myśleniu i stworzył jakieś fajne nowe przejscie czy trick. A to mega inspiruje do swoich własnych poszukiwań 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 15 Lutego 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Super, fajnie jest robić to co się kocha i jeszcze na tym zarabiać Oglądałem filmiki pana Alex Schukin i jestem pod wrażeniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 15 Lutego 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Witamy No to akurat będziesz prowadził warsztat w mieście z którego pochodzi Dynloth A zawody często są w Polsce w kategorii mężczyzn? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekspert Dr Pole - Jakub Zieliński Napisano 15 Lutego 2018 Autor Ekspert Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 4 godziny temu, Banan napisał: Witamy No to akurat będziesz prowadził warsztat w mieście z którego pochodzi Dynloth A zawody często są w Polsce w kategorii mężczyzn? Jak tylko organizowane są jakieś zawody to organizatorzy zawsze starają się stworzyć kategorie męską. Ale niestety facetów, którzy chcą brać udział w zawodach jest mało. Dlatego jedyną opcją są zawody za granicą, tam jest juz nas troche więcej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 16 Lutego 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 No i za granicą chyba bardziej prestiżowe są te zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekspert Dr Pole - Jakub Zieliński Napisano 16 Lutego 2018 Autor Ekspert Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 3 godziny temu, Dynloth napisał: No i za granicą chyba bardziej prestiżowe są te zawody To prawda, np. najblizsze dla mnie to Pole Theatre France w Paryżu z obstawą najlepszych z najlepszych Ale trzeba tez powiedzieć, że polskie zawody rosną w siłe. Np. Esensai Championships w Gdańsku, Pole Dance Show w Katowicach lub Vertical Fit Championships z Wrocławia przyciągają gwiazdy z całego Świata, co tylko świadczy o ich międzynarodowym sukcesie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Lutego 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2018 No to super, widać że Pole Dance się rozwija w Polsce Jaka figura w Pole Dance najbardziej Ci się podoba, którą potrafisz i taką którą jeszcze się uczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekspert Dr Pole - Jakub Zieliński Napisano 18 Lutego 2018 Autor Ekspert Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 W dniu 17.02.2018 o 10:26, Dynloth napisał: No to super, widać że Pole Dance się rozwija w Polsce Jaka figura w Pole Dance najbardziej Ci się podoba, którą potrafisz i taką którą jeszcze się uczysz? Truuudne pytanie. Wydaje mi się, że moja ulubiona figura to Dangerous Bridge, a jesli chodzi o pracę nad nowymi wymarzonymi to wszelkie z gięciem pleców i łapaniem nogi za głową. To moje cele 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trip Napisano 18 Lutego 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 Myślałeś kiedyś o spróbowaniu swoich sił w Street Workout? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekspert Dr Pole - Jakub Zieliński Napisano 18 Lutego 2018 Autor Ekspert Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 4 godziny temu, Trip napisał: Myślałeś kiedyś o spróbowaniu swoich sił w Street Workout? Chetnie bym sprobował, ale zawsze brakuje mi na to czasu. Może w końcu się przełamię i dołożę jeszcze ten trening do grafiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 23 Lutego 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 HandStand pewnie potrafisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekspert Dr Pole - Jakub Zieliński Napisano 23 Lutego 2018 Autor Ekspert Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2018 1 godzinę temu, Quake napisał: HandStand pewnie potrafisz? Ja i handstand to ciągła praca, ale jest coraz lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 24 Lutego 2018 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2018 Takie rzeczy na rurce robisz to i HS ogarniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi