Administrator Dynloth Napisano 17 Lipca 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Miejsce do lu?nych rozmów, można poruszać wszelkie tematy. Tu regulamin nie obowiązuje. Więc ja zacznę i opiszę Wam moją przygodę. ;p Gdy wracałem w poniedziałek z pracy o godz. 18, to w autobusie miejskim "8", wsiadł chłopak z króliczkiem w klatce. Spytał mnie czy nie chce kupić za 5zł, bo brakuje mu do "sztuki". ;p I teraz jestem posiadaczem króliczka z wyposażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 17 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 szczytny cel xD ja narazie mam spokoj od autobusow :D zreszta diler mogl mu opuscic ta 5 xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Lipca 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Kij z nim, ja mam klatkę, dwa metalowe pojemniczki (każdy wartości ok, 5zł), oraz króliczka miniaturkę(wartą ok. 50zł). Biznes is biznes. ;D A jego zdjęcie wstawię jutro. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sil Napisano 17 Lipca 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Teraz musisz tylko je?dzić autobusami w poszukiwaniu drugiego takiego, który sprzeda samice, pó?niej możesz je rozmnażać, sprzedawać i wreszcie: rozbudować swój plac SW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Lipca 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Hahah ;D żeby rozbudować plac, to przydałoby się co najmniej 20 króliczków. Ja takiej przygody nigdy nie miałem, dlatego mnie to śmieszy. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Lipca 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 http://imageshack.us/a/img163/5378/0eox.jpg Króliczek o którym mowa. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 2 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Niby miejsce spamu a jest najmniej postów. ;d Króliczek fajny. ;D Przygotowani do dnia podciagniec?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkles Napisano 2 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 kurde.. no właśnie nie... mam odpoczynek od treningu niestety - ból pleców nie wiadomo skąd. Jak myślicie? będę mógł samemu zrobić sobie dzie? podciągnięć i wpisać swój wynik kiedy już ze mną będzie okay? :D Niby coraz mniej boli, ale wolę żeby całkowicie przestało. CZekam na wasze opinie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 2 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Jak dla mnie to nie ma problemu tym bardziej że nie wszystkim może pasowac. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Sierpnia 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Możesz, przełożyć, pod warunkiem że zrobisz trening na 100% ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkles Napisano 3 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 NO BA ! :D 100 % ;D także przełożę na za tydzie?. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkles Napisano 3 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 NO BA ! :D 100 % ;D także przełożę na za tydzie?. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 3 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 To ja przypilnuje. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 18 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Jak mijają wakacje? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mini Napisano 18 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Bardzo dobrze a tobie :D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Sierpnia 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Mi też bardzo dobrze, wczoraj byłem na parku linowym i SW wiele razy mi się przydało. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 31 Sierpnia 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 I co chłopaki po wakacjach? ;p A dzięki króliczkowi opisanemu wyżej mam ze dwa razy trening Cardio jak ganiam go po podwórku. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 31 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Za szybko zleciało :D ale dobrze że ten gościo z reklamy TESCO załatwił nam że nie idziemy pierwszego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 31 Sierpnia 2013 Autor Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Haha. ;D Ma plusa, jeszcze dwa i wpierdel. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 31 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Niestety, no my nie mamy wpływu na czas. ;d Tęsknicie za szkołą? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maddog Napisano 1 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Ja tęsknie. Sko?czyłem edukację prawie 4 lata temu. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 1 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 I co teraz, praca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goku Napisano 1 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Tym którzy wracają do szkoły, życzę owocnej nauki i samych piątek ^^ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miki Napisano 1 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Dzięki Goku przyda się :D Może troszkę ze sztywnym tematem wyjeżdzam, ale niewiem gdzie zadać to pytanie: czy ćwicząc SW mogę rozwinąć rozmiar mieśni czy tylko ich wytrzymałość. Czy w celu rozrostu zostaje siłownia, której nie chcę na rzecz SW? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fRz Napisano 1 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 ja śmigam na siłce i SW - to połączenie daje kopa ^^ co prawda po treningach SW mam większe zakwasy (a jak boli to rośnie :D). Więc SW też buduje tkanke mięśniową, może nie tak duża jak na siłowni (ponieważ podnosisz większe ciężary), ale sylwetke wyrabia świetną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi