Quake Napisano 27 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Długo dajesz rade z BL? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fRz Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 jakie BL? Sorka ale ja na tych skrotach sie nie znam, wole pełne nazwy jak juz cos. (chociaz i tych mało z SW znam :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Napisano 28 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Back Lever :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fRz Napisano 28 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 tak też myślałem :D jeśli chodzi o backa to utrzymam ok. 3s Ale ciągle próbuje i z czasem będzie to dłużej trwało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 28 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 No to ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fRz Napisano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 ale teraz od poniedziałku ogarnę sobie te ćwiczenia na BL, które rozpisałeś i zobaczę jakie efekty będą po miesiącu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 30 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Mi się wydaje że zrobisz BL przed upływem miesiąca. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fRz Napisano 31 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 już robię, ale chce utrzymać dłużeeej wczoraj fronta po całym treningu udało się zrobić, aż byłem zdziwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 31 Sierpnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 No to gratulacje. ;D Możesz dodać zdjęcie, to ocenimy. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fRz Napisano 31 Sierpnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 za rok w wakacje filmik nagram, a tam zdjęcia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 8 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Film jest duzi lepszy. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 8 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Film jest dużo lepszy. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fRz Napisano 9 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 pewnie tam widać jak trenowałem bo zdjecie to mniej wiarygodne, chociaz uwieczniona chwila też fajna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 9 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 To długo już cwiczysz? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fRz Napisano 10 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 SW 2 miechy Siłka 11 miesięcy Leciałem typowo pod rze?be. Jestem i chce być bardziej żylasty niż bębeniasty (jak Ci co najpierw mówią, że robią mase a pó?niej nie wiedzą jak ją zbić :D). Po treningach SW zauważyłem większe zakwasy w barkach, chociaż na siłce nigdy ich nie oszczędzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Napisano 17 Września 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Witam Cię serdecznie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fRz Napisano 25 Września 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Noo dzisiaj rano sie ważyłem. Powiem Wam, że naprawdę SW dało już efekty. Przytyłem 2kg (to bardzo dużo bo na siłce zrobiłem tylko 5kg przez cały okres). Zaokrągliły mi się bary, klata jeszcze bardziej a o łapie nie wspomne :D Oczywiście plery załapały niesamowitego progresu. Siostra mi powiedziała, że "strasznie" się rozrosłem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi