SkyWay Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 Cześć mam na imię Grzesiek. Mam 21 lat. Zainteresowało mnie SW po obejrzeniu kilku filmików na yt jak można sprawnie operować własnym ciałem. ćwiczyłem na siłowni przez 7 msc i teraz próbuje sił w SW. Nie mogę przytyć i nie wiem co jest tego powodem. Waże 71 kg i dalej nic nie idzie. Potrzebna jest mi też motywacja do ćwicze? bo ostatnio nie mogę uko?czyć treningu do ko?ca. Od 2 miesięcy ćwiczę z rutynami z madbarz ale bez większych efektów. Pozdro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mini Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 Dobra dieta, motywacja i na pewno przytyjesz ! A jeżeli brak Ci motywacji to najlepiej oglądać filmiki na YT i aż chce się cwiczyc. I na koniec, Witam w naszych skromnych progach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mini Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 Dobra dieta, motywacja i na pewno przytyjesz ! A jeżeli brak Ci motywacji to najlepiej oglądać filmiki na YT i aż chce się cwiczyc. I na koniec, Witam w naszych skromnych progach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axip Posted August 19, 2013 Report Share Posted August 19, 2013 Brak efektów wynika z nie dociągania treningów do ko?ca. Pamiętaj, że idąc na trening warto wykorzystać 100% czasu, jaki na niego poświęcasz. Potem na mieście chodzi jeden z drugim, którzy robią treningi na pół gwizdka albo tylko mówią, że ćwiczą i robią z siebie znawców i kozaków tematu :D Czy ćwiczysz SW, czy robisz kupę, rób, to do ko?ca ! Ale powodzenia i wytrwałości życzę ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted August 20, 2013 Report Share Posted August 20, 2013 Chłopaki dobrze radzą. Witaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyWay Posted August 20, 2013 Author Report Share Posted August 20, 2013 No jak zacznę z Wami więcej przebywać na forum to widzę, że jest tutaj motywacja do ćwicze? a tego mi trzeba :D dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Dynloth Posted August 20, 2013 Administrator Report Share Posted August 20, 2013 Z Nami dostaniesz takiej motywacji, żę będzie Ci szkoda przerwać trening. ;D Witaj! ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Witam Cię serdecznie ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts