Ixson Napisano 23 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 To elegancko, ja dziś ryż miałem na śniadanie, a teraz się biorę za jajka i warzywa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcc1997 Napisano 23 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Jakie warzywa tak swoją drogą najbardziej polecacie? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 23 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 W sumie wszystkie dobre, ale podobno ziemniaki szkodzą. W tej chwili na talerzu mam, kalafior, marchewki brokuły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 23 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Papryka,brokuły,kalafior,marchew,ogórek,pomidor itp :D Każde warzywo jest dobre ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 23 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Co do ogórków, to mam kiszone i konserwowe ( zdecydowanie wolę te pierwsze), ale ostatnio kupiłem jakieś takie niedobre, zbyt miękkie. Uwierzcie nie da się tego jeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 23 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 marchewka, sałata, pomidor (z naukowego pkt widzenia owoc) i wg mnie wszystkie inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 23 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Sałaty dawno nie jadłem, idealna do kanapek;D Z nią to kanapki są o wiele smaczniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 23 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 no tak niby i owoc , ale ja traktuje jak warzywo :DD KAżDY WARZYWO JEST ZDROWEE: D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 23 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Ja to nie rozumiem jak małe dzieci tak wybrzydzają z tymi brokułami itd. Przesadzają:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 23 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 MI też zbytnio nie smakkują ;D Ale jak mam zjeść to zjem :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 23 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Wiadomo, że pizza smakuje lepiej, ale trzeba się pilnować;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 24 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Buraki są bardzo niedocenianymi warzywami. Tu jest fajny artykuł, ale to tylko jeden z wieeeeelu :Dhttp://polskabiega.sport.pl/polskabiega/1,105611,11571493,Legalny_doping__Tak__Pij_sok_z_burakow_.html Sama niedawno zaczęłam kurację z soku z buraków (tak, mama mi kazała XD). Jest też polecany przez lekarzy przy anemii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 24 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Z chrzanem są pyszne, jeszcze takie zimne z lodówki;) Masz mikser? Czy używasz domowych sposobów, żeby zdobyć ten sok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcc1997 Napisano 24 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 Tylko czemu większość zdrowych rzeczy jest niedobra?! :D Ja z warzyw to tylko ogórki i pomidory No i ziemniaki, ale staram się ograniczać, bo podobno nie zdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 25 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Buraki robi moja mama, najpierw gotuje, potem uciera na tarce, daje do słoika i zalewa wodą, ewentualnie cytryna i miód do smaku. W sieci jest pełno przepisów, każdy z nich na pewno będzie skuteczny :P No i dodam, że sok z buraka nie ma najlepszego smaku, ale to nie szkodzi ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 25 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Z ziemniakami to jak ja, jem je, ale odkąd się dowiedziałem prawy o nich to staram się ograniczać. Jak tak pisałaś o tej tarce to mnie wzięła ochota na utarte jabłka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 25 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Jak je przyrządzasz? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 25 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Ja jadam ziemniaki , nie patrzę na to że "niby" nie zdrowe .. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 25 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 waszym zdaniem, co w nich takiego "niezdrowego"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 25 Października 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Tu jest kilka fajnych informacji o odżywianiu: http://uliczny-trening.pl/articles.php?article_id=27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcc1997 Napisano 25 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Siwa moja mama dokładnie tak samo robi ze swoiskich buraków i wszyscy w domu je potem jedzą, a ja nie potrafię się przełamać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 25 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 czytałem, mówi się że ziemniaki tuczą, moim zdaniem to nie prawda, ponieważ kiedy już je spożywamy, zazwyczaj z jakimś sosem, często mięsnym, w którym jest tłuszcz. W takim połączeniu można w tedy mówić o tuczeniu, to moim zdaniem, tak wg mnie są zdrowe. Chociaż nie jem ich dużo, ani często bo wole ryż czy kaszę. Głównie z powodów smaku i jakości. Nie wiem czy ktoś kiedyś próbował prawdziwych, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 25 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Ja jadam ziemniaki często , czyli zdarza się że codziennie na obiad Mi to nie przeszkadza :D Dziś nogi ;D BOL?????? , a jutro zakwasy :D szamka ryz+kurczak+sos+steki te małe paczkowane do Hamburgerów ;dd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 25 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Ja ziemniaki mam prawie co 2 dzie? i też nie wyobrażam sobie ich nie zjeść:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 26 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Dobra dziś nie ma treningu ) Ide na połowinki , wrócę w nocy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi