Sławek Napisano 26 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 To będzie grobo;)Miłej zabawy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 26 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Chyba każdy z nas ma gotowane ziemniaki na obiad;D Pierwsza rzecz jaka się chyba kojarzy z obiadem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 26 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Swoją drogą, co to są połowinki? Półmetek? Bo pierwszy raz się z tą nazwą spotykam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 26 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 A ja pierwszy raz słyszę półmetek :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 26 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 To taka impreza;D Jest jeszcze ćwierć metek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 26 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 U mnie każdy mówi połowinki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 26 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Ale na studiach czy w szkole średniej? XD Ja miałam półmetek i studniówkę w liceum i tylko tyle wiem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 26 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 w technikum i liceum mówią połowinki :D a studniówka swoją drogą:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 26 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Inny region to dlatego te różnice :P Znalazłam na wikisłowniku "przykłady: (1.1) W związku ze zbliżającymi się połowinkami w moim liceum rozpoczęłam poszukiwania cudownej sukienki. (z Internetu) synonimy: (1.1) półmetek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 26 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Coś w tym jest:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Października 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Ja z ziemniaków lubię robić pure. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 26 Października 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Maluszek, coś dawno zdjęć nie dodawałeś. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 26 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 jak robisz pure z ziemniaków? wiem mógłbym poszukać w internetach, ale chce tutaj :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcc1997 Napisano 26 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2013 Haha, ja przeczytałem o tym pure i zaraz szukałem na necie :D I chyba w najbliższych dniach sobie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 27 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Witam .. Połowinki są 2 klasie lieceum/technikum ;D Robi się w je połowie nauki w szkole ponadgimnazjalnej ;D NIE PIJE JUZ.. to nie jest jednak dla mnie .. Nie pamiętam większości .. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 27 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 czyli było udanie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 27 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 m4lusz3k napisał(a): Witam .. Połowinki są 2 klasie lieceum/technikum ;D Robi się w je połowie nauki w szkole ponadgimnazjalnej ;D Czyli jak to u mnie się mówi półmetek :PNIE PIJE JUZ.. to nie jest jednak dla mnie .. Nie pamiętam większości .. :D Też tak powiedziałam parę miesięcy temu i od tamtej pory 0, nawet mi się nie chce. Czuję się lepsza, gdy odmawiam komuś :D Tylko dodam, że nigdy się nie upiłam, by stracić film lub nie pamiętać czegoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 27 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 nic tylko po gratulować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 28 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Siemanko :D Dziś jeszcze sobie odpuszcze trening ;D Głowa mnie boli :D Ale jutro już się wezmę za siebie; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 28 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Hahah to nie?le było :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 28 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 xD No to przyda się poradnik na kaca. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 28 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Najlepiej nie dopuścić do niego, oto cały poradnik :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 28 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Ale czasami może się zdarzyć i wtedy popłyniemy i dwa dni w plecy. ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 28 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 jutro to odpracuje :D Zrobie ABS i pare ćwicze? z dzisiejszego dnia :D Za dwa tygonie nastepne polowinki .. ;D ale to już bedzie na spokojnie ;DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 28 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Zawsze się mówi że będzie spokojnie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi