m4lusz3k Napisano 5 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Kurde, narobiles mi ochote na dzemik xdd To moze ja za rok jakies powidla sobie zrobie xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 5 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Nawet ten ser jak mieszam z takim to jest i lepszy i lepiej go mozna zmieszac xD a robie to widelcem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 6 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 ja w ostatnio zjadlem chyba z 10 dżemów babci xD jeden za drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 6 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Ale te dżemy mają mnóstwo cukru. ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 6 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Troche moze i tego cukru jest , ale nie ma konserwantow xdd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 6 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Otoz to :D w dzemach ze sklepu rowniez jest cukier i pelno chemii xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 6 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Siemanko :D No to trening zako?czony ;D ćwiczenia dotyczyły przedramion i barków :)Wszystkie ćwiczenia wykonałem :D Barki odczuwam jak i przedramiona :D Miło się ćwiczyło , była pompa ;D Szamka trochę inna bo mama mi zamroziła cycki kurczaka ;D Więc sobie zrobiłem makaron z jajkami :D Póżniej brat zrobił frytki , nie mogłem się powstrzymać i musiałem zjeśc. :DD POZDROO :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixon17 Napisano 6 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Aj i to jest problem i u mnie. Fryteczek nie odmówię :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 6 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 ee tam bez przesady, raz na jakiś czas można sobie pozwolić na małe szale?stwo xDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 7 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Ja czytałem że raz w tygodniu można odskoczyć od swojej diety. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 moim zdaniem powinno tak sie robic , mi to nie przeszkadza ze tak jadam \;dd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 7 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Takie odstępstwa od "normy" są wręcz wskazane raz na jakiś czas, dla zdrowia psychicznego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Bo to sami codziennnie czasaami wykancza xdd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 7 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 noo to akurat racja, oszaleć można :P, dla tego są przyprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Heh jest ich mnóstwo :D Można kombinować że smakami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 7 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Jak tam Twój V-Sit na ziemi? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Siemanko Dziś bez treningu ABS , nie za dobrze się czuję .. Bóle brzucha i katar , znów mnie dopada .. W takim razie jutro zrobię nogi i parę ćwicze? na brzuch :D Teraz do Flash'a , od mojego zdjęcia z V-Sit nie próbowałem ;D Zapewne wygląda podobnie ;D Muszę popracować nad wyprostowaniem tych nóg ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tedzio12 Napisano 7 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 To moze jest juz kwestia rozciągnięcia ;pp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Zapewne tak ;D Muszę nad tym ostro popracować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Witam :D Dziś miałem trening Nogi+pare ćwicze? na ABS , za wczorajszy dzie? :D Tak więc ćwiczenia na nogi weszły ładnie , zmęczone trochę są ale jest okey Brzuch też trochę sobie skatowałem ;D Po całym treningu byłem zmęczony , ale trzeba było jeszcze zrobić szamkę ;D Szamka ryż kurczak+cebula ;D Skroiłem całą pierś na raz to będę mieć jeszcze na jutro ;D Tak wiem jestem leniem :D Mama zrobiła przed chwilą frytki .. :D Nie wiem co zrobić ;DD Pozdrooo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 9 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 no jak mama frytki robi, to nie możesz odmówić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 9 Listopada 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 No Mamie nie odmówisz. ;D Zjedz sobie, tylko pó?niej mocniejszy trening. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 9 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 No i nie odmówiłem , nie ładnie tak :DD Dziś trening ogólny także dołożę sobie kilka powtórze? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 9 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Znowu frytki? Nie za dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 9 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 No może i za dobrze;D Ale spokojnie dziś to nadrobie na treningu hihi :D Dziś mama zrobiła placki ziemniaczane ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi