m4lusz3k Napisano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 No ja też nie robię dobrze flagi . :D Bo mam zgięte nogi :D No ale za jakiś czas może może coś już ogarnę ;DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Dobra siemka , dziś mam dużo nauki więć nie było treningu ... Jutro to odrobię .. Więc będą nogi+barki+przedramiona , będzie ciężko no ale cóż nic na to nie poradzę .. POZDROO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 21 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 dasz radę, kiedyś też miałem trening wszystkich partii, bo nie miałem czasu wcześniej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Wiem , że dam radę ;d Bo już tak robiłem parę razy :D No ale jestem zły kiedy nie zrobie danego dnia treningu .. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 22 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 jak nie zrobisz kilka dni z rzędu, to czujesz pewnie takie niespełnienie, też to mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 22 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 No właśnie mam tak .. :D No ale cóż czasami nic na to nie poradzę :D Dobra dziś dzie? , ogólnie zamulający nic się nie chciało mi robić.. Przyszedłem że szkoły zjadłem jakieś kanapki , i zasnąłem .. :P Póżniej obiadek , odpocząłem chwilkę i wziąłem się dość póżno za trening Odrabiałem dziś wczorajszy dzie?+nogi Pierw zdam relację z nóg , dodałem sobie do niektórych ćwicze? parę , a nawet kilka powtórze? :D Po wykrokach miałem mały niedosyt ;D Więc do przysiadów na jednej nodze dodałem sobie po 2 powtórzenia na każdą nogę , squaty na jedną nogę idą już mi sprawnie , i nie bolą mnie kolana jak to było wcześniej Możliwe że dzieki wapniu które biorę Póżniej wspięcia na palce dodałem 10powtórze? i na ko?cu przysiady+wyskoki+pompki dodałem 4 powtórzenia :D Okey , czas na opisanie ćwicze? które miałem wykonać wczoraj Na początek pompki przy biodrach pierwsze 2 serie po 15 powtórze? a ostania już 18 , pompki na piłce 13-15-17 , zwis na ręce 8-10-12, podciągnięcia za głowę 8-9-10 , nie wyknałem podviągnieć z użyciem ręcznika bo już nie miałęm siły :D Szamka to kurczak+sos+ryz+pomidorek Póżniej może przejdę się do TESCO po jakieś produkty białkowe , myślę o zapasie twarogu :D Podusmowując trening zaliczam do jak najbardziej udanych , była dobra pompa , siła , a na koniec zmęczenie , czułem że trening nie poszedł na marnę :D POZDROO :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 22 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 No właśnie mam tak .. :D No ale cóż czasami nic na to nie poradzę :D Jak to nic? zawinąć rękawy i do roboty :P no i dobrze jest, wyczuwam progres :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 23 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 No wiesz czasami też trzeba się przyłożyć do nauki :D Także trening idzie na bok ;D Progres hm.. Jakis i tam progres jest , mi to cięzko jest ocenić bo mi zawsze mało :DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 23 Listopada 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 :P i dobrze wiadomo efekty widać pó?niej, po trzech miesiącach SW nie mogę zawinąć rękawów za łokcie, a przed spadały mi one z przedramion :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 23 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Mam podobny problem z koszulami i spodniami ;D Spodnie które przed zaczęciem ćwiczeniami były nawet spoko do noszenia , to teraz są za ciasne i nie zbyt dobrze się w nich czuję bo jestem z tych co naszą szerokie spodnie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 23 Listopada 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Siemka ;D Dziś trening ogólny ;d Szamka frytki + kurczak+kapusta kiszona +pomidor ;d Teraz zjadłem twaróg z rodzynkami :D Pisze tak mało bo póżno i nie chce się juz gadać :DD POZDRO:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 16 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Siemanko :D Wróciłem w ko?cu do pisania dziennika ;D Dawno mnie tu nie było hymm 2 tygodnie jak i nie więcej :D Było to spowodowane brakami chęci do pisania i jak troszkę wina braku czasu:P Musiałem troszkę się przyłożyć do nauki , niestety niedługo koniec semestru .. :D Co do treningów to hymm .. :D Wszystko idzie w dobrą stronę ;D Nie robię treningów w poniedziałek , tylko przekładam na Wtorki (zamiast brzucha robię triceps+klatka) . Nie daję rady robić , zbyt mocno zmęczony i senny .. :D Brak chęci do wszystkiego , nie moge się zmusić by wykonać trening ;D To jest chyba tylko jedyna zmiana w moim planie:) Teraz coś może o moim wyglądzie ;D Moim zdaniem wyglądam lepiej jak ostatnio , troszkę urosłem. Wszystko się powiększyło , co jest najważniejsze ;P Niedługo może dodam zdjęcie jak to wszystko wygląda:D Przez około 5miesiecy przytyłem 8kg ;D Prawie wszystko poszło w mięsie? ;D JEstem zadowolony z tego wyniku , iż jestem ekto to mam cięzko przytyć ;D Te 8kg według mnie to sporo :D Ale to jeszcze nie koniec ;D Do lutego mam ochotę trochę pomasować ;D Pożniej już tylko wycinka :D Umięjętności: hmm myślę że warto tu napisać o tym co trochę bardziej ogarniam :D Do utrzymani flagi w pionie brakuje mi może 5-10cm :D Tak , to utrzymam jakiś czas :D Następnie uczę się bardziej stawania na rękach , zaczynam od tego że nogi są szeroko :D Trzeba tu się pochwalić tym że tak zrobiłem jedną pompkę ^^ Nie jest to dużo ale mnie to satysfakcjonuje :D Muszę ogarnąć równowagę ;D FL i BF jakoś nie robiłem , czasami tam porobiłem FL na jedną noge , żeby nie zapomnieć. Niedługo zacznę ogarniać BF :D Podsumowanie ; Mimo że czasami może mnie tu nie być to nie znaczy cze przerwę treningi :D TO jest już moja pasja .. Ciężko byłoby mi bez tego żyć ;D Także chłopacy i dziewczyny bierzemy się za ostre treningi , bo już niedługo zaczyna się sezon na treningi bez koszulki i w słoneczku :D Trzeba pokazać wszystkim że zamiast pić w klubach to my ćwiczyliśmy i dawaliśmy z siebie wszystko co możemy by zbliżyć się do naszego celu . Dobra nie zanudzam już Was moimi smutami ;D POZDROOO :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 16 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 To czekam na zdjęcie;) Jak się sezon zacznie na ćwiczenie bez koszulek to niektórym opadną szczęki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 16 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 No, przeczytałem wszystko xD. ładnie, czekam na zdjęcia. Proponuję Ci zostać przy przybieraniu na tkance mięśniowej. Też jestem ekto. Jednak 5 miesięcy 8kg, za następne 5 8kg to już 16kg, 16kg czystych twardych wytrzymałych i silnych mięśni. Po co tu masować? Lecz to moje zdanie , do którego z resztą sam się stosuję . Gratulację flagi. Ja jeszcze nie potrafię. FL te ćwiczenie ze zmianą nóg jest moim zdaniem bardzo dobre . Powodzenia w dalszych treningach :D. Progres Zią! No Pain No Gain. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 17 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Kurde no sporo Cię nie było, myślałem, że Nas zostawiłeś. xD No to super efekty, gratuluję. :D Zacznij ćwiczyć BL, bo szybko go ogarniesz. :D Masz rację, że wszystkim się zgadzam co napisałeś. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 17 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Coś w tej wczorajsze dacie było, że wszyscy powrócili do swoich dzienników xD Gratulacje efektów i powodzenia w dalszych treningach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 17 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Dzięki wszystkim za miłe słowa ;D Nie potrafił bym Was tak o zostawić bez słowa wyjaśnienia ;D Co do masowania to hmm myślałem o tym rano. że pomasuje i może 2 miesiące przed wakacjami zacznę dopiero redukcję hmm?:D Co do BL to muszę zaczać wreście ;D Czas najwyższy się nauczyć ;D Zdjęcia może na weekend wstawię :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 17 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 No No dziejszy trening uff dobrze było , wszystko zrobiłem na koniec treningu niesamowite zmęczenie !! Po treningu trochę rozciągania :S Teraz odczuwam triceps i klatkę (dajcie mi dodatkowe ćwiczenia na klatkę) Szamka myślę ze do przewidzenia , ok 120g ryzu kurczak 170-200g zalezy ile zgarnę z patelni :D Kolacja może jakieś jajeczka lub kostka twarogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Siemanko wszystkim , wczorajszy trening ise odbył ale coś nie miałem po nim apetytu . Zjadłem troszkę makaronu i ok.400g kurczaka :D Natomiast dziś trening spoko , pompa . Robiłęm trening z obciązeniem około 10kg.. :D Tak wiem mało muszę sobie czegoś poszukać cięższego tak od 15-20kg ;D NO ale cóż dobre i te 10 :D Barki i przedramiona łądnie się spompowały ;d Dziś zjem sobie ryż i jakieś miąsko :D pozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 No więc coś tu trzeba napisać ;D W sobotę jak ćwiczyłem nałapałem się kontuzji barku i pachwiny .. ; D Narazie sobie odpuszczę treningi górnych partii ciała , a skupie się na dolnych , ale też nie mogę szaleć .. :D Ciekawe kiedy wszystko się unormuje ;D Dziś będzie dobre masowanie ;D Jak i przez kilka kolejnych dni :D WESOłYCH JESZCZE RAZ MORDECZKII ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Napisano 25 Grudnia 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Czym spowodowana kontuzja? :D Dzięki i wzajemnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 25 Grudnia 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Wiesz , co nie wiem sam tak dokładnie.Możliwe że za duży wysiłek i coś się nie tak się stało :D Nie mogłem usiedzieć na dupie w domu :D Więc postanowiłem iśc na trening mimo , co ;D Okazało się że już wsyzstko okey i wykonałem cały trening ;D Czas iść robić masę ... :D Dzięęękówwka ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Witam serdecznie ;d Dziś odbył się pierwszy trening w nowym roku 2k14:D Było niesamowicie , trening zaliczam do jak najbardziej udanych ! Wszystkie powtórzenia wykonałem , tak samo jak i ćwiczenia ;d Po treningu nie miałem na nic siły , a trzeba było sobie zrobić coś do jedzenia :D No , i tu był problem ... :D Co tu by zjeść jak nic nie ma ...:D Więc , zrobiłem sobie tosty z serem i kurczakiem z obiadu , polałem keczupem i mniaaaam ;d Zawsze coś , jutro czas zrobić jakieś zakupy :D Nastał 2k14 , więc czas na postanowienia czy też nowe cele ;D Oto kilka moich postanowie?: -Front Lever -Back Lever -Human Flag -Hand Stand -Muscle Up(umiem, ale trzeba poprawić co nie co) -nabrac trochę masy (może kupie kreatynę0 -Rzeżba ! :D POZDROOOO :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Napisano 1 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 życzę powodzenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 1 Stycznia 2014 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 To nazbierałeś tego trochę :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi