m4lusz3k Napisano 2 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 heheh , no widzisz ;DD Ja muszę ogarnąć HF/FL/BL ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 2 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 AAA to to i ja ogarnę, ale to pewnie trochę potrwa :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcc1997 Napisano 2 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Mam nadzieję doczekać takich czasów jak Wy, żeby czuć się jak Boss w SW :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 2 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 6 miesięcy i będzie już pięknie, ja jestem przy 2 miesiącu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcc1997 Napisano 2 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 żeby tylko starczyło motywacji .. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 2 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 hah, powodzenia, ja już jej chyba nie potrzebuje, znaczy mam ją cały czas, to weszło mi już w nawyk. Czasami tylko brak sił (po szkole mózg roz*ebany :P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 3 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Szkoła niszczy xd Cieszę się razem z Wami z naszych sukcesów. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 3 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Szkoła feeee ;D Dziś miałem Biola(rozszerzona),Polak,Matma,Niemiec... :D Teraz iśc do miasta po jakąś kurtkę na jesie? i koszulki bo stare się zrobiły ciut za małe , ciekawe czemu :DD Potem zjeść coś i poćwiczyć !! :D Motywacji Wam starczy tylko wtedy jak będziecie to chcieli robić z serca :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 3 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Siemankoo ;D Zakupy zrobione haha :D Na dworze ziiiimnoooo :DD Trening zrobiłem prawie cały... ;D Nie dokończyłem jednego ćwiczenia , a dokładnie pompki z rękoma przy biodrach ) Nadgarstki mi już wysiadały , jakoś tak bolało ;D Ale reszta zrobiona :D Szamka to spagetti , ogarnięte przez mamę a mryyy :D Się najem Na kolacyjkę zjem sobie serek wiejski ) POZDROOO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Października 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Spagetti, mm fajna sprawa. Przez Ciebie, Twoja Mama musi wydawać kasę na nowe większe koszulki. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 3 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 AHHAHA XD,Tak to noszę XL a teraz dochodzi nawet do XXL zależy jaka numeracja i wgl :DD Najlepsze jak założę starą koszulkę która ma rozmiar L , taka malutka że hoho ;D Spagetti wyszło dobre , zjeśc serek i za jakiś czas w kime:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 3 Października 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 No to ładnie urosłeś. Ile KG nabrałeś na siebie od początku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 3 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Nie warzyłem się dawno :D ALe chyba nadszedł ten czas na zważenie się :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Napisano 4 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Masz predyspozycji skoro Twój organizm tak dobrze reaguje na ćwiczenia. życze Ci niesko?czonego progresu. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 4 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Dzięki dzięki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 5 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 SIemka ;D Wczpraj nie było treningu .. Zabrakło mi troszkę czasu , przemeblowanie w pokoju ,a póżniej do klubu poszedłem ; D Obiecałem że pójde to i poszłem ; DD Natomiast dziś ćwiczyłem :D Kilkanaście minut temu wróciłem : ) Tak jak wiekszość z Was miałem trening ogólny :D Cwiczenia poszły spoko :D.Odpocząć chwilkę i zacząć robić sobie szamkę :D) Kurczak z cebluką i ryżem :D Trzeba kupić SSSSOSSS: D POZDROO :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 7 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Witam Was; D Dziś dzie? ogólnie męczący ;DD Jak to przypadło na poniedziałek , nic się nie chciało robić ;DD Przyszedłem ze szkoły , zjadłem coś i jakoś zasnąłem no i jak wstałem to ... zrobiłem trening :D) Była 19 ale to nic ;D Na trening zawsze jest dobra pora :D) Trening ogólnie minął fajnie , robiłem Klatkę + triceps ;P Była ostra pompa Na koniec treningu zmęczenie było i to nie lekkie :D Teraz właśnie będe zajadać się kurczakiem+ryżem+sosem !!<3 ; D POZDROOOOO :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcc1997 Napisano 7 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Haha, też często śpię po szkole :D Potem się lepiej ćwiczy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 7 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 OJ czy lepiej to nie powiedziałbym , zaspany i wgl :DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 7 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 ee tam, ja w autobusie, albo wgl na lekcjach, spaać, ale w domu to już jak pó?no, a na trening zawsze czas ostatnio byłem o 22 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 8 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Mi tam akurat wszystko się układa. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 8 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Tak póżno to ja nie mógłbym ćwiczyć :DD Koniec treningu po 23 zrobić szame , zjeśc , odpocząć i jeszcze kolacja... :DD to nie dla mnie ;DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 8 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Zacznij chodzić do szkoły, to będzie dla Ciebie akurat :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 8 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 chodze nooo :DD 2 Technikum żywienia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 8 Października 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 No to Ty powinieneś nam doradzać o odżywianiu. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi