m4lusz3k Napisano 17 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Sprawy rodzinne. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 17 Października 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Ale z Twoim organizmem wszystko ok, możesz kontynuować hardkorowe treningi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 17 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Tak , wszystko okey Dziś nie miałem znów treningów , wizyta w szpitalu Ale juz bedą się odbywały treningi :PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 17 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Tak , wszystko okey Dziś nie miałem znów treningów , wizyta w szpitalu Ale juz bedą się odbywały treningi :PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 18 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Witam :D No to dziś był trening , łydki+uda :D Wszystko poszło pięęęknie ;D Podczas wykonywania ćwicze? bardzo czułem że mięśnie pracują BYłA POMPA :D Podejrzewam że mogą być zakwasy Szamka = kurczak+ryz+sos !!: D POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 18 Października 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 No to standardowo. Czujesz większą siłę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 18 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 No oczywiście ;d Nogi silniejsze jak i ręce ;D Co do nóg to już "łatwiej" idą mi squaty na 1 nodze , a co do rąk to MU mówi samo za siebie ;DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 19 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Siemankoo :DD Dziś się ćwiczyło wspaniale ;DD Pierw w domku póżniej na dworze :D Podciągnięcia wchodziło ładnie , przeważnie mam problemy z ostatnią serią :DD Dziś miałem trening ogólny :D Szamka inna niż zawsze , czyli kurczak+ryz+sos , natomiast dziś sobie zrobiłem tortille :D Zjadłem 3 i się najabłem że oo kurde ... :D W smaku były zajebisteee ;D sorka że tak się wyraziłem ale nie da się tego inaczej opisać :D PZODROO :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwa Napisano 19 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 To może podziel się przepisem na tortille :D Dawno nie jadłam i chyba w ogóle nie jadłam dobrej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 19 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Do miski wsypujemy troche przyprawy do gyrosa/kebabu,papryki słodkiej,pieprz ,troche soli i troszkę oleju lub oliwy z oliwek mieszamy to ze sobą . Następnie dodajemy do naszej marynaty piersi z kurczaka , która jest pokrojona w kawałeczki , wymieszać , póżniej usmażyć na patelni Jak nasz kurczaczek nam się usmaży to należy na placek od tortili nałozyć trochę kurczaka , sałaty lodowej,pomidorka,cebuli polać keczupem, sosem czosnkowym i wszystko ładnie zawinać ) Jak coś to pytać się D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Października 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Mi mama zrobiła tortille kila razy i stwierdzam, żę posiłek kozak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 19 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Szybki i dobry posiłek :DD Myślę że co jakiś czas sobie będe robił trortille ;d Lepiej zrobić sobie samemu niż zamówić w jakimś kebabie za 8zl .. ;D No ja robiłem sam :D ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Października 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 MI jedynie nie pasuje w tortilli, że się rozpierdziela jak jem i mi sos wycieka. ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 19 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 ale jest, ja za niedługo sobie tego przepisu wypróbuje i to z chęcią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flash Napisano 19 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Tortilla jest w porządku w smaku. Ale najeść to się nią nie da. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 19 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Mi się nic tam nie rozwalało i nie wyciekało :D Jedną się nie najesz , no ale 3 już tak :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekso Napisano 19 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 xD 3 to już więcej pracy. Ale nie ma to jak ryż z sosem słodkokwaśnym + filet z kurczaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 19 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Kurczak+sos jest dobry :D Ale zawsze ta odskocznia od codzienności jest według mnie potrzebna ;DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dynloth Napisano 19 Października 2013 Administrator Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Zgadzam się. Ten zestaw może się kiedyś znudzić. Ja dziś jadłem ryż ze schabowym i też spoko w smaku, tylko szkoda, że zapomniałem osolić ryż. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 20 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Też mam tak czasami że nie osolę i wtedy już słabo wchodzi hah :D Dlatego warto sobie zamieniać ryż na makaron , a kurczaka na jakąś dobrą rybkę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 21 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Eloszka ;DD Dziś kurde w szkole jakoś jakoś było :DD Pożniej obiadek zjadłem , na chwilę miasto ;D No i trening , klatka+triceps ;D Odbył się w domku Wszystkie serie ćwicze? wykonałem Było dobrze; ) Dziś znów tortille szybki posiłek i pożywny Jakoś mi się nie chce robić standardowego posiłku :D Może jutro sobie ogarnę coś POZDROOOO :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 22 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 DZiś bez treningu brzuch mnie boli ... :D POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MerDano Napisano 22 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 uuuu skrobiesz sobie! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixson Napisano 22 Października 2013 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Tortilla dobra rzecz;D Dawno nie jadłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4lusz3k Napisano 23 Października 2013 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Siema ;D Dziś plecki+biceps :D Troszkę inny trening jak zwykłe bo byłme u kolegi na siłowni :D Porobiłem trochę z mojego planu i trochę on mi pokazał co i jak robić na ciężarach ) Powiem Wam że było spoko ;D Chciało mi sie cały czas ćwiczyć Przećwiczyłem 2 godziny ;DD Plecy łapy czujee... :D BYłA POMPAAAAAAAA :D Teraz czekam na ryż i będzie szamka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi